Vrouw belt buiten langs de kant van het water

Wat is verzekerd als de vakantie wordt afgebroken?

U heeft net de eerste plons in het zwembad genomen als uw telefoon gaat … U bent thuis hard nodig. Zo snel mogelijk koffers pakken dus. Maar hoe zit het eigenlijk met de rest van de vakantie? Waar u geen gebruik van maakt maar wel voor betaald heeft. Wij vertellen u hoe u bent verzekerd als uw vakantie wordt afgebroken.

Annuleringsverzekering binnen 14 dagen

Met een Annuleringsverzekering bent u verzekerd als u niet op vakantie kunt. Maar ook als u eerder terug moet door een ernstige gebeurtenis. U krijgt het geld dat u betaalt voor uw reis en verblijf helemaal of voor een deel terug. Na het boeken van uw vakantie heeft u 14 dagen om uw Annuleringsverzekering af te sluiten. Doet u dit later? Dan kunt u geen Annuleringsverzekering meer bij ons afsluiten. 

Alles terug met de Annuleringsgarantie

Een zuurverdiende vakantie afbreken is al zuur genoeg. Het is dan jammer als u de reis niet kunt inhalen omdat u uw geld maar een keer kunt uitgeven. Met de Annuleringsgarantie is dat anders. U krijgt u uw reissom helemaal terug als u eerder naar huis moet. Het maakt dan niet op of u de reis op uw eerste of laatste dag afbreekt. Wel moet de reden waarom u uw reis annuleert verzekerd zijn.