De Sleutelmomenten van Job van de Kieft

Ondernemen
Sommige momenten in je leven laten je ineens extra hard groeien, als mens en als professional. Ronnie praat met ondernemer Job van de Kieft over welke momenten dat voor hem en zijn bedrijf Scoozy zijn.

Over Job van de Kieft

Hij wilde iets doen met ondernemerschap en elektrisch rijden, maar wist nog niet precies hoe. Inmiddels heeft hij zijn eigen product op de markt gezet, de Scoozy. Een (elektrische) scootmobiel, ontstaan vanuit zijn ervaring in de wereld van elektrische mobiliteit. Geen nieuw product, maar een die een goed alternatief is voor een aantal belangrijke problemen en behoeften rondom de scootmobiel. De ontwikkeling van het product ging letterlijk en figuurlijk niet zonder slag of stoot. Juist die hindernissen hebben het product gemaakt tot wat het nu is en hebben Job in een rap tempo een heleboel lessen geleerd over ondernemen in de breedste zin.

Ook interessant om te luisteren

Ronnie sprak met Job onder andere over de uitdagingen van het op de markt zetten van een nieuw product en bedrijf. Wilt u hier meer over ontdekken? Dan is deze inspiratie mogelijk interessant voor u: 

Hoe gouden duo Martijn en Frans hun Netflix van de producten opzette

Welke verzekeringen je goed kunt gebruiken als startende ondernemer