Man staat met krukken bij het water

Wat is verzekerd bij ziekte of ongeluk op reis?

Lekker dan … Bent u eindelijk op vakantie, wordt u ziek. Na een poging met paracetamolletjes voelt u zich nog steeds beroerd. Op naar de dokter. Maar bij het zien van de plaatselijke medicijnman breekt het koude zweet u uit. Gelukkig hoeft u zich over uw verzekering geen zorgen te maken. Wij vertellen u wat gedekt is als u op reis ziek wordt of een ongeluk krijgt.

Niet te genieten

Met onze Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld bij ziekte, een ongeluk of overlijden. En moet u langer op uw vakantiebestemming blijven omdat u ziek bent? De kosten die u maakt om langer te blijven en later naar huis te reizen zijn ook verzekerd.

Geen hoge bloeddruk door hoge kosten

Uw zorgverzekering vergoedt maximaal het bedrag dat dezelfde buitenlandse behandeling in Nederland kost. Maar in sommige landen zijn de kosten van een medische behandeling hoger dan hier. Bijvoorbeeld in landen als Frankrijk, Oostenrijk of de Verenigde Staten. Met de aanvullende dekking Medische kosten krijgt u van ons de kosten van de behandeling terug die uw zorgverzekeraar niet betaalt.

Laseren is geen luxe

Er zit wel een kleine ‘maar’ aan de privékliniek. Moet u daar onverwacht meteen onder het mes? En worden de kosten niet gedekt door uw (aanvullende) zorgverzekering? Dan betalen wij deze kosten. Maar bent u uw bril zat en laat u in Turkije uw ogen laseren? Dan telt dat als een geplande behandeling. Onze Reisverzekering vergoedt deze kosten niet. 

Tip: lachend op de latten

Gaat u graag op wintersport? Of doet u aan onderwatersport? Vergeet dan niet uw Doorlopende Reisverzekering aan te vullen met de dekking Winter- en onderwatersport. Alles wat u verzekert in de Doorlopende Reisverzekering geldt dan ook hoog in de bergen en diep in de zee.