Ongevallenverzekering

Uw werknemer krijgt een ongeluk. Met de Ongevallenverzekering krijgt uw werknemer na een ongeval een uitkering. De verzekering keert uit als uw werknemer blijvend arbeidsongeschikt wordt. Of als hij overlijdt of blijvend invalide wordt. U kunt ook kiezen voor een uitbreiding zodat de verzekering ook uitkeert als het ongeluk in de vrije tijd van uw werknemer gebeurt.

Wilt u een premieberekening?

Bel mij voor een offerte 

Extra voordeel voor u

Heeft u een ongeval? Dan kunt u dat op ieder moment aan ons doorgeven: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Heeft u vragen over de Ongevallenverzekering? Dan kunt u ons ook altijd bellen. Ons telefoonnummer is (055) 579 7777. U heeft direct persoonlijk contact met ervaren mensen. U weet dus snel waar u aan toe bent.

Een ongeval brengt vaak juridische vragen met zich mee. Bij onze Ongevallenverzekering krijgt u daarom hulp van ervaren schadebehandelaars. Zij weten wat er in uw vak speelt. Als u dat wilt, brengen wij u ook in contact met bijvoorbeeld medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Krijgt u in het buitenland een ongeval? Dan bent u ook verzekerd. Zo bent u altijd en overal goed verzekerd.U heeft alles goed geregeld, toch?

Met onze Risicoscan weet u het zeker.

Doe de Risicoscan