Persoonlijk gesprek

 

Heeft u vragen over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor uw personeel of wilt u een persoonlijk gesprek? Bel tijdens kantooruren met onze medewerkers op (055) 579 8177. We kunnen u natuurlijk ook op een geschikt moment terugbellen.

Medische acceptatie

U sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor uw werknemers. Uw werknemer hoeft dan geen gezondheidsverklaring in te vullen. Een uitzondering daarop is als uw werknemer heeft besloten om niet deel te nemen aan de verzekering en later op deze beslissing terugkomt.

Medische keuring is geen standaardprocedure

De ingevulde gezondheidsverklaring kan ons aanleiding geven om een medische keuring te laten doen. Een medische keuring is echter geen standaard onderdeel van het acceptatietraject. Meer informatie over de medische keuring vindt u in de brochure Keuringen van het Verbond van Verzekeraars.

Daarnaast heeft het Verbond van Verzekeraars een acceptatie stappenplan en een toelichting uitgegeven. Wij volgen het beleid zoals is omschreven door het Verbond van Verzekeraars. Als u een klacht hebt over ons medisch acceptatiebeleid, neemt u dan contact met ons op.

Bekijk de brochure AOV voor uw Personeel