Even delen

Schade?


Is er door brand, inbraak of een andere verzekerde oorzaak schade ontstaan aan uw appartementencomplex? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met een reparateur naar keuze. Maar onze klanten kunnen ook gebruikmaken van het schadenetwerk van Centraal Beheer Achmea. Dat levert u drie belangrijke voordelen op.

Het schadenetwerk van Centraal Beheer Achmea bestaat uit bouwbedrijven, schoonmaakbedrijven en glaszetbedrijven. In combinatie met de onderaannemers die zij – waar nodig – inschakelen, kunnen zij nagenoeg alle schade verhelpen. Bovendien heeft het schadenetwerk een landelijke dekking. Door hiervan gebruik te maken, profiteert u van de volgende voordelen:

Voordeel 1: Gemak

Een offerte laten maken en opsturen zodat wij hem kunnen beoordelen is niet meer nodig. Ook hoeft u de factuur niet voor te schieten en in te dienen; het herstelbedrijf handelt de financiën rechtstreeks met ons af. U hoeft alleen de schade te melden. Vervolgens neemt het herstelbedrijf contact met u op om een afspraak in te plannen.

Voordeel 2: Zeker van vakkundige hulp

Uiteraard werken wij alleen samen met betrouwbare herstelbedrijven. Het zijn bouwbedrijven die zichzelf bewezen hebben, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Als u gebruikmaakt van ons schadeherstelnetwerk, kunt u er dus vanuit gaan dat uw schade vakkundig verholpen wordt.

Voordeel 3: Het eigen risico vervalt

Heeft u een (standaard) eigen risico van 250 euro? Dit vervalt als u gebruikmaakt van ons schadeherstelnetwerk. Kortom, een korting van (maximaal) 250 euro op het herstel van uw schade! Overigens geldt dit voordeel niet bij stormschade, of als u een hoger eigen risico hebt.