Even delen

Handboek ‘Praktisch over Vereniging van Eigenaars’

Vraag gratis aan

Wilt u als eigenaar van een appartement meer weten over wat het betekent om lid te zijn van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Of bent u bestuurslid van een VvE en zit u met vragen? Vraag dan nu het gratis handboek ‘Praktisch over Vereniging van Eigenaars’ van Centraal Beheer Achmea aan. In het handboek staan antwoorden op vragen die u als appartementseigenaar of bestuurder misschien heeft. Of het nu gaat om de akte van splitsing of het niet nakomen van verplichtingen. Of bijvoorbeeld over het onderhoudsplan of de verzekeringen. Ook vindt u in deze uitgave een overzicht van de ontwikkelingen die in de afgelopen jaren in de wereld van de VvE’s hebben plaatsgevonden.

Als Centraal Beheer Achmea bieden wij het handboek aan, omdat wij al jaren de verzekeraar zijn van vele VvE’s. Met een groot aantal verzekeringen speciaal voor VvE’s komen wij aan de verzekeringsvragen van de besturen tegemoet. Bovendien delen wij graag onze opgedane kennis en ervaring.

Maak het uzelf makkelijk en bestel dit gratis handboek. Wilt u liever een persoonlijk adviesgesprek? Bel dan de speciale VvE-desk: (055) 579 8115.