Even delen

De Brand- en bedrijfsschadeverzekering


Stelt u zich eens voor. Uw hele voorraad gaat in vlammen op. U kunt de bestellingen niet meer leveren. Niet meer in- en verkopen. Een brand kan nare gevolgen hebben. Voor uw pand, uw product en uw spullen. En natuurlijk vooral voor uw financiële situatie. Zoals het verlies van omzet omdat u tijdelijk niet kunt werken. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer verder met uw bedrijf. Daar helpen we u ook bij. Met onze Brand- en bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Want u bent uitgebreid verzekerd voor alle gevolgen van een brand.

De Brand- en bedrijfsschadeverzekering verzekert meer dan alleen de gevolgen van brand

Met de Brand- en bedrijfsschadeverzekering verzekert u schade door brand, ontploffing, storm, vandalisme, inbraak en water. U bent ook verzekerd in deze situaties:

  • U maakt kosten om schade te voorkomen of te verminderen.
  • U heeft opruimingskosten.
  • U heeft al eerder kosten gemaakt voor veiligheidsmaatregelen.

We betalen na een verzekerde schade de vaste kosten en winst. En we betalen de extra kosten die u maakt om uw omzet of productie weer op het normale peil te brengen.

Stem de Brand- en bedrijfsschadeverzekering af op uw bedrijf

Onze Brand- en bedrijfsschadeverzekering kunt u prima afstemmen op uw bedrijf. Werkt u bijvoorbeeld vanuit een kantoor? Dan is een aanvullende kostenverzekering voor kantoren iets voor u.

Speciaal voor het MKB bieden we nog 3 aanvullingen op de brandverzekering:

  • Glasverzekering: u bent verzekerd voor schade door glasbreuk. Ook betalen we de kosten van het dichtmaken van kapotte binnen- en buitenramen. Kunststof dat licht doorlaat kunt u meeverzekeren.
  • Kasgeldverzekering: u verzekert geld en/of geldswaardige papieren tegen brand, inbraak, ontploffing, diefstal die gepaard gaat met geweld en inbraak. Ook verzekert u risico's die u tijdens het vervoer van geld of de papieren loopt.
  • Koelhuisschadedekking: u bent verzekerd voor schade aan waren die bederven wanneer de koelinstallatie uitvalt.

Meer informatie