Even delen

Rechtsbijstand in de horeca


U kunt zomaar in een juridisch conflict belanden. Met een gast, werknemer of leverancier die bijvoorbeeld afspraken niet nakomt. De kosten van een geschil kunnen flink oplopen. En de afhandeling kan veel tijd kosten. Wij ondersteunen u graag met advies en belangenbehartiging.

Juridisch zeker van uw zaak

John Winkel, adviseur Schade, vertelt over zijn ervaringen. “Ongeveer 1 op de 3 mensen krijgt te maken met een juridisch conflict. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met een slecht functionerende medewerker of overlast in de buurt. Onlangs was er nog een voorval met een restaurant waar een rookruimte werd gebouwd. De aannemer kwam de afspraken niet na, waardoor de verbouwing uitliep en de restauranthouder zijn zaak langer moest dichthouden. De spanningen liepen hoog op. Dan is het goed dat de verzekeraar ook bijdraagt aan de communicatie tussen beide partijen.”

Wat schort eraan in uw horecazaak?

Ook op juridisch gebied kunt u voor verrassingen komen te staan. Maak even een vrijblijvende afspraak. Dan vertellen we graag waarop u moet letten. En hoe u uitstekend verzekerd bent, mocht het toch misgaan. Maak een vrijblijvende afspraak.

Goed gedekt

Onze rechtsbijstandverzekering dekt advies en belangenbehartiging bij geschillen met leveranciers of medewerkers. Daarmee nemen we risico’s uit handen en besparen we u veel tijd.

Meer te bieden

Centraal Beheer Achmea is helemaal thuis uw branche. Speciaal daarvoor ontwikkelden we de Horeca Ondernemers Polis. Een optimaal verzekeringspakket waarmee u zorgeloos kunt ondernemen. Want we weten: u bent al druk genoeg. Naast rechtsbijstand, kunt u de verzekering eenvoudig uitbreiden voor schade rondom inbraak en diefstal, verzuim en aansprakelijkheid.

Snel geregeld

Maak ook even een afspraak, net als de vele collega’s die u voorgingen. Onder de noemer ‘Even een menuutje’, zorgen we dat u snel op de hoogte bent van uw mogelijkheden. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Even een afspraak maken.