Even delen

Brand- en bedrijfsschade in de horeca


Brand in uw horecazaak. U moet er niet aan denken. En al helemaal niet aan de gevolgen. Wanneer uw bedrijf stil ligt en de vaste lasten wél doorlopen. Wij helpen u graag schade door brand te voorkomen én verhelpen.

Top 3 van horeca-nachtmerries

Hans Berghuis is Risico Adviseur Brandschade en een echte horecakenner. “Ik spreek dagelijks veel horecaondernemers, stuk voor stuk harde werkers. Vaak te druk om goed stil te staan bij brandzaken. Risico’s van een brand worden vaak onderschat. Meer dan de helft van de ondernemers heeft niet genoeg geld om de eerste drie maanden door te komen. En dat terwijl brand in de top 3 staat van grootste nachtmerries van de horeca- ondernemer. Als ik daarover in gesprek ga, vertellen zij vaak verhalen van collega’s met brandschade. Al pratende krijgen ze pas door hoe vaak het eigenlijk voorkomt. En hoe groot de gevolgen kunnen zijn.”

Wat schort eraan in uw horecazaak?

Op sommige zaken heeft u geen invloed. Maar brand is in veel gevallen te voorkomen. Wist u dat gebrekkige elektra één van de meest voorkomende oorzaken is? Maak even een vrijblijvende afspraak. Dan vertellen we graag wat u kunt voorkomen. En hoe u uitstekend verzekerd bent, mocht het toch misgaan. Maak een vrijblijvende afspraak.

Meer te bieden

Centraal Beheer is helemaal thuis uw branche. Speciaal daarvoor ontwikkelden we de Horeca Ondernemers Polis. Een optimaal verzekeringspakket waarmee u zorgeloos kunt ondernemen. Want we weten: u bent al druk genoeg. Naast brand, kunt u de verzekering eenvoudig uitbreiden voor schade rondom aansprakelijkheid, verzuim, glas, kasgeld en rechtsbijstand.

Dekking: Brand

Dekt brandschade aan inventaris, voorraad en pand. Schade door brand, water, blikseminslag, ontploffing, storm, hagel en inbraak. Aanvullend: koelhuisschade (tot € 5.000,-). Ook lekschades door bier of frisdrank zijn standaard meeverzekerd.

Dekking: Brandbedrijfsschade

De verzekering vergoedt vaste kosten en winst, plus de extra kosten die gemaakt worden om de omzet na een schade zoveel mogelijk op het niveau te krijgen van voor de schade. Uniek in deze dekking zijn de voorschotregeling en ondersteuning om de schadeduur te beperken.

Snel geregeld

Maak ook even een afspraak, net als de vele collega’s die u voorgingen. Onder de noemer ‘Even een menuutje’, zorgen we dat u snel op de hoogte bent van uw mogelijkheden. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Even een afspraak maken.