Even delen

Vastgoedgolftoernooi

De lichte regenbui, juist op het moment dat de spelers richting de baan liepen, had geen enkele negatieve uitwerking op het humeur van de relaties van Centraal Beheer Achmea. In tegendeel zelfs. De achtste editie van het Vastgoedgolftoernooi, eind juni op golf- en businessclub Scherpenbergh in Lieren, gaat de boeken in als geslaagd en succesvol.

Centraal Beheer Achmea beoogt met deze jaarlijkse relatiedag op informele wijze de contacten met klanten en prospects te bestendigen. Vincent Spierings, salesmanager bij Centraal Beheer Achmea, onderstreepte dat in zijn welkomstwoord. Scherpenbergh in Lieren is al jaren de ‘thuisbaan’ van Centraal Beheer Achmea. Het ligt op een steenworp afstand van Apeldoorn.

Birdies

Na het openingswoord scheidden zich de wegen van de golfers en de deelnemers aan de clinic. De golfers startten hun 18 holes wedstrijd op het prachtige en glooiende Gelderse parcours. Het niveau lag soms verrassend hoog, gezien het aantal geslagen birdies.

Drie “pro’s” namen de clinic-deelnemers onder de hoede die de eerste beginselen van de sport wilden ervaren, zoals afslaan, chippen en putten. Na de lunch mochten ze op een oefenbaan met 6 holes écht ervaren wat golfen is. Niet zonder succes. Voor een van de deelnemers werd het een legendarische dag, hij sloeg een ‘hole in one’.