Even delen

PROVADA 2015 in teken van innovatie, verleiding en authenticiteit

Op 2, 3 en 4 juni 2015 vormt de Amsterdam RAI het podium voor PROVADA 2015. Als een van de grootste vastgoedverzekeraars van Nederland is Centraal Beheer Achmea uiteraard ook aanwezig op de beurs. Ditmaal staat dé jaarlijkse vastgoedbeurs van Nederland in het teken van (RE) Building the business.

Programma

Omdat het hoofdthema van PROVADA 2015, (RE) Building the business, meerdere betekenissen kan hebben, staat de beurs iedere dag in het teken van een ander deelonderwerp:

Wilt u weten welke innovaties zich voordoen in de vastgoedsector? Op dinsdag 2 juni staat het thema ‘Innovatie’ centraal. Verschillende sprekers, masterclasses en inspiratiebijeenkomsten gaan in op vernieuwingen binnen de vastgoedsector. Woensdag 3 juni staat in het teken van het thema ‘Verleiding’. Bent u benieuwd hoe u zich, als verkoper of verhuurder van vastgoed, kunt onderscheiden van uw concurrenten? Experts vertellen u op deze dag hoe u dat doet. In onder andere een pop-up college gaan deskundigen op donderdag 4 juni dieper in op het thema ‘Authenticiteit’.

Wees welkom bij onze stand

Bent u ook van plan om naar de PROVADA 2015 te komen? Dan bent u van harte welkom om onze stand te bezoeken, hal 11 standnummer 32.

Meer weten?

Het volledige programma en informatie over de kaartverkoop van PROVADA 2015 vindt u op www.provada.nl