Even delen

Centraal Beheer Achmea op de Provada:Ook dit jaar zijn wij als één van de grootste zakelijke verzekeraars van Nederland aanwezig op de Provada. De beurs, die geldt als hét Nederlandse ontmoetingspunt voor de ‘real estate’, wordt gehouden op 2, 3 en 4 juni aanstaande in de Amsterdamse RAI. Hoofdthema is (Re)building the business. Een mooie ‘paraplu’ waaronder vele relevante topics uit de vastgoedsector vallen. Wat kunt u van Centraal Beheer Achmea verwachten op de beurs?

 

Vincent Spierings is segmentmanager Vastgoed, Woningcorporaties en VvE’s bij Centraal Beheer Achmea. Over de deelname aan de Provada zegt hij: ‘De Provada is een mooie gelegenheid om contacten op te doen en te netwerken. Tijdens de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar. Als zakelijke verzekeraar voor de bouw en vastgoed is dit een mooie plek om ondernemers te ontmoeten. Waar dochtermaatschappij Syntrus Achmea, ook op de beurs present, zich richt op het financieren en ontwikkelen van vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen, profileert Centraal Beheer Achmea zich meer als dé zakelijke verzekeraar voor de non-profit en profit vastgoed.’

Adviserende rol

Spierings illustreert: ‘Nederland telt maar liefst 150 zakelijke verzekeraars. En die zijn allemaal even goed. Ze keren netjes uit bij schade. Centraal Beheer Achmea is net ietsjes beter. Waarom? Omdat wij naast verzekeren ook een adviserende rol hebben. We informeren ondernemers over waar ze in hun branche tegenaan kunnen lopen. Wat kunnen ze verder nog meer verzekeren? Waar nodig geven we extra informatie. Met die intentie staan we op de Provada. En daar blijft het niet bij. Mochten bezoekers geïnteresseerd zijn, dan komen we graag ook even bij ze langs in het bedrijf. We doen dan een handig boekje cadeau: 'Onverzekerbare risico’s'.’

Golfen op de stand

Naast het inwinnen van informatie, kunnen bezoekers bij de stand van Centraal Beheer Achmea ook terecht voor een potje golfen. ‘Op de stand staat een golfsimulator waarop bezoekers 'virtueel' een balletje kunnen slaan. Deze golfbaan is een voorproefje op het Vastgoedgolftoernooi dat 18 juni 2015 plaatsvindt. We nodigen hier graag onze relaties uit, want waarom zou je het nuttige niet met het aangename combineren?’, aldus Spierings. De stand van Centraal Beheer Achmea bevindt zich in Hal 11, standnummer 32.

Provada 2015, the real estate meeting point, op 2, 3, 4 juni in de RAI in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.provada.nl of bel met een van onze adviseurs.