Even delen

Inspirerende monteurbijeenkomsten

gastechniek en zonne-energie

BeursDe vakgroep Klimaat en Duurzame Techniek van Uneto-VNI, Installatiewerk Nederland en OTIB organiseert in het najaar een nieuwe serie van vijf interessante monteurbijeenkomsten over gastechniek en zonne-energie. Heeft u behoefte aan meer kennis over actuele, technische ontwikkelingen op het gebied van gastechniek en zonne-energie? Wilt u meer praktische handvatten aangereikt krijgen voor het optimaal uitvoeren van de behandelde onderwerpen? Meld u dan nu aan voor één van de bijeenkomsten.

Het programma start om 16.00 uur. U krijgt inzicht in de actuele installatievoorschriften en de juiste oplevering van bestaande en nieuwe gasinstallaties. Ook leert u alles over de werking, plaatsing en veiligheidsaspecten van zonneboilers en PV-panelen. Het interactieve programmaonderdeel van OTIB richt zich op vitaliteit en samenwerking op de werkvloer. De bijeenkomst wordt uiterlijk om 19.30 uur afgesloten.

Locatie en data

Er zijn vijf bijeenkomsten, verdeeld over het land. De locaties worden beschikbaar gesteld door Installatiewerk Nederland:

- 10 oktober 2013 in Groningen
- 31 oktober 2013 in Apeldoorn
- 28 november 2013 in Veldhoven
- 10 december 2013 in Rijswijk (ZH)
- 12 december 2013 in Heerhugowaard

Kijk voor meer informatie op www.otib.nl