Even delen

Infra Relatie
dagen Gorinchem

14 okt 2013 De Infra Relatiedagen Hardenberg is dit jaar alweer voor de 14e keer georganiseerd. De beurs vond plaats op 5, 6 en 7 februari in Hardenberg en is specifiek voor bedrijven in de Grond-, Weg- en Waterbouw.

Lezingen tijdens Infra Relatiedagen

Deze dagen zijn altijd erg goed voor uw netwerk en u kunt alle exposanten bezoeken. Daarnaast zijn er tijdens de beurs lezingen georganiseerd. De lezingen stonden dit jaar in het teken van ‘Kabels, leidingen en bomen’ en ‘Verschillen tussen U.A.V. 1989 en U.A.V. 2012′.

Centraal Beheer Achmea

Ook wij waren met een stand aanwezig. We hebben met exposanten en bezoekers gesproken over de risico’s in de sector en bijbehorende oplossingen. Maar ook hebben we uitgebreide gesprekken gehad over de beveiliging van uw werkmaterieel. We hadden namelijk specialisten op het gebied van beveiliging van werkmaterieel uitgenodigd. Vragen als: “Wat kunt u doen om uw kostbare bezit te beveiligen tegen diefstal?” en “Wat kunt u doen om uw werkmaterieel terug te vinden en daarna ook weer terug te krijgen?” zijn vele malen beantwoord.

Infra Relatiedagen Gorinchem

De Infra Relatiedagen in Gorinchem staan voor de deur. Op 29 t/m 31 oktober zullen onderwerpen als stadsontwikkeling, ontwerp & design, water/wegen en grondverzet veelzijdig behandeld worden. Uiteraard is Centraal Beheer Achmea ook hier met een stand aanwezig.