Even delen

Organisatie is flexibel en denkt met je mee

Van Gent Autobedrijven heeft veel profijt van AutoZeker van Centraal Beheer Achmea. Met de autoverzekering haakt Van Gent in op de trend van 'schadesturing'. Service en vertrouwen zijn kernwaarden van Van Gent, en die waarden vindt het bedrijf terug bij Centraal Beheer Achmea.

"Wij willen de klant niet alleen een auto verkopen, maar ook service bieden", vertelt Gilbert Van Gent van Van Gent Autobedrijven, Toyota-dealer in Veenendaal en Ede. "Vertrouwen is enorm belangrijk. Veel van onze klanten zijn ons trouw, en komen ook weer terug als ze hun auto willen inruilen tegen een nieuwe."

Schadesturing

"Steeds meer verzekeringsmaatschappijen doen aan schadesturing. Met de Van Gent Autoverzekering doen wij dat nu ook. De klant koopt niet alleen een auto, maar blijft ook klant als het om schadereparatie gaat."

Goede inruilwaarde

"Ik neem er de tijd voor om een klant uit te leggen wat het verschil is tussen de goedkoopste aanbieding en de verzekering die wij aanbieden. Je wordt naar een universeel schadebedrijf gestuurd waar de reparaties zo goedkoop mogelijk worden uitgevoerd. Wij houden een auto die wij verkocht hebben helemaal in topvorm. We gebruiken originele materialen. Daardoor behoud je een goede inruilwaarde."

Offerte ter plekke

"Als de klant interesse heeft in een autoverzekering, dan kan ik ter plekke een scherpe offerte samenstellen. Je voert het kenteken in en slechts enkele andere gegevens, en je weet wat de premie wordt."

Sterk merk

"Het merk Centraal Beheer geeft de klant natuurlijk ook vertrouwen. Als onderneming lift je daar een beetje op mee. Het maakt nogal verschil of je een verzekering aanbiedt van Centraal Beheer, of van een maatschappij waar de klant nog nooit van heeft gehoord."