Even delen

Goed voor ondernemer én voor klant

Een verzekering die voordelen heeft voor de ondernemer én voor de klant. Dat zegt Citroen- en Fiatdealer Ruesink over AutoZeker van Centraal Beheer Achmea. "Deze verzekering straalt vertrouwen uit."

Ruesink is een bekende naam in het oosten van het land, met vestigingen in Enschede, Doetinchem, Zutphen, Ruurlo en Goor. Sinds 2007 bieden de verkopers van Ruesink aan hun klanten AutoZeker aan. "Het grootste voordeel voor ons bedrijf is dat wij de klant een totaalpakket kunnen aanbieden: een auto, een financiering, onderhoudscontract en verzekering", zegt Bert Ruesink.

Goed pakket voorwaarden

"Voor de klant betekent het dat hij een goed pakket voorwaarden krijgt. Drie jaar lang de aanschafwaarde vergoeden is nog altijd uniek, en een heel goed verkoopargument. Het voordeel voor ons: die regeling geldt alleen als de auto bij ons wordt gerepareerd."

Tool voor verkoop

"Zo'n goede verzekering is voor ons een tool om de auto te verkopen. Neem nu de voorwaarde dat er pas een alarminstallatie nodig is bij een waarde vanaf 75.000 euro. Bij andere maatschappijen is soms een alarminstallatie al verplicht bij 30.000 euro."

Realtime

"Ik ken ook verzekeringen waar je alleen leads doorgeeft, waarna de klant nog moet wachten op een offerte. Bij Centraal Beheer Achmea kunnen we realtime een verzekering afsluiten, waarna de klant goed verzekerd hier de deur uitrijdt. En die goede voorwaarden worden ook nog een tegen een concurrerende prijs aangeboden."

Vertrouwen

"Als wij er niet achter zouden staan, zouden wij het niet aanbieden. Het motto van Ruesink is: 'Onze naam is uw garantie'. Dat maken we echt waar. Als wij zeggen dat het goed is, dan vertrouwen klanten daarop. Ze kunnen ons er altijd op aanspreken als ze niet tevreden zijn, of dat nu over de auto gaat of over de verzekering. Beide komt eigenlijk nooit voor."