Even delen

Centraal Beheer is echt partner van DAVO

De DAVO Groep is met 11 Peugeot-dealerbedrijven en een Citroen-dealer een grote naam in het westen van het land. Ze verkoopt de autoverzekering van Centraal Beheer onder haar eigen naam. "We verbinden er onze naam aan, omdat we er zeker van zijn dat het een goed product is."

Voor de verkopers van DAVO is het aanbieden van de DAVO Verzekering een vaste stap in het verkoopproces. "Vroeger was het een van de vele brochures op het bureau van de verkoper". vertelt Michiel Borst, projectmanager van DAVO. "Tegenwoordig is er een koppeling met ons CRM-systeem. Dat is enorm drempelverlagend. De gegevens van de klant en de auto worden direct overgenomen in de offerte voor een verzekering. De verkoper hoeft alleen nog maar het aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers per jaar op te geven om een keurige offerte te maken."

Nieuwe auto uitzoeken

"De drie jaar aanschafwaarderegeling is een sterke troef. Wij hadden onlangs nog een klant met een total loss verklaarde Peugeot 107. Hij kon direct een nieuwe 107 uitzoeken. Op zulke momenten merk je pas wat het verschil is tussen een goede verzekering en een minder goede."

Partner

"Wij hebben goed contact met de account manager en de back office van Centraal Beheer Achmea. Centraal Beheer neemt ons problemen uit handen, dat vind ik belangrijk. DAVO Groep is er zelf ook verzekerd. De handelsvoorraad, de huurauto's, demo's, de panden. Dan mag je wel spreken over een partner."

Meedenken

"Een sterk punt is ook dat Centraal Beheer meedenkt bij marketing-acties. We hebben al onze klanten een boekje met voordeelcheques gestuurd. Centraal Beheer speelde daar graag op in, kwam met een goede aanbieding, en gaf de klanten die een offerte aanvroegen ook nog een autowasbon cadeau."