Veelgestelde vragen

Nee, de Werkmaterieelverzekering voor dealers sluit u voor één jaar. Daarna verlengen we de verzekering stilzwijgend met één jaar. U zit dus niet vast aan een meerjarig contract. U betaalt ook geen extra kosten voor bijvoorbeeld polissen, groene kaarten en verzekeringsbewijzen. Die krijgt u gratis.

Ja, werkmaterieel dat u verhuurt kunt u meeverzekeren. Natuurlijk wilt u schade en diefstal wel zoveel mogelijk voorkomen. Daar helpen we u graag bij. Met preventieadvies en bijvoorbeeld korting op Track en Trace systemen. En met toegang tot het programma RentalCheck. Hiermee controleert u online de betrouwbaarheid van huurders. Ook kunnen uw medewerkers een baliemedewerkertraining volgen. Baliemedewerkers leren hier hoe ze fraude snel kunnen ontdekken en hoe ze schade kunnen voorkomen. Deze training geven we bij u in het bedrijf.

Ja, maakt u tijdens de reparatie een foutje? En beschadigt u materieel van een klant? Dan is die schade meeverzekerd. Een gewone aansprakelijkheidsverzekering verzekert deze schade niet.

Ja, we bieden verschillende beveiligingsproducten. Van veiligheidssloten tot bijvoorbeeld alarminstallaties. En omdat wij groot inkopen, betaalt u minder voor deze producten. Onze adviseurs bekijken graag met u welke producten het best bij uw bedrijf passen.