VvE Meerkeuzepolis

Extra voordeel voor u.

Met 1 telefoontje meldt u uw schade: 24 uur per dag, 7 dagen per week. U heeft altijd rechtstreeks contact met onze specialisten. En u krijgt meteen de hulp die u nodig heeft. Is het nodig, dan schakelen we de hulp in van externe deskundigen.

Heeft u glasschade? Belt u dan met onze Alarmcentrale: (0800) 022 9955. We kijken wat de schade is. En nemen meteen maatregelen om te voorkomen dat de schade erger wordt. Ook zorgen we voor noodvoorzieningen. Een glaszetter maakt dan een afspraak met de eigenaar van een appartement. Het glasbedrijf herstelt de schade. En wij betalen de rekening.

In ‘Praktisch over Vereniging van Eigenaars' staan antwoorden op vragen die u als bestuurder of appartementseigenaar misschien heeft. Of het nu gaat om de akte van splitsing of het niet nakomen van verplichtingen. Of bijvoorbeeld over het onderhoudsplan of de verzekeringen. U kunt dit handboek (ter waarde van € 19,95) gratis online aanvragen. Of u belt met (055) 579 81 15.

Veel VvE’s hebben vragen over het opstarten of besturen van een VvE. U vindt antwoord op de website bijonsindevve.nl. Deze website vertelt u meer over het reilen en zeilen binnen een Vereniging van Eigenaars. We bespreken het onderhoud. En hoe bewoners dat kunnen aanpakken. We leggen uit welke verzekeringen nodig zijn. En natuurlijk helpen wij u bij het opstarten van uw VvE!