Mobiliteitsdiensten

De reiskosten van uw werknemers kunnen aardig oplopen. Ook de kosten van autokilometers, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten zijn hoog. Werkgevers kunnen op deze kosten tot 10% besparen én hun CO2-uitstoot verlagen. Bijvoorbeeld door personeel slimmer te laten reizen en te werken. Wilt u weten hoe u winst kunt halen met zakelijke mobiliteit? Vraag dan vandaag nog advies aan.

Reisbalans – de groene draad door uw zakelijke leven

Reisbalans is een onafhankelijk, compleet en gebruiksvriendelijk dienstenpakket voor (groot)zakelijke mobiliteit. Van een slimme reisplanner (voor auto, OV en fiets) en een persoonlijke mobiliteitskaart tot eenvoudige administratie en declaratie. Van een overzichtelijk dashboard én persoonlijk voordeel tot 24/7 service. Bij Reisbalans staat het gedrag van de medewerkers centraal. Reisbalans prikkelt uw medewerkers om slimmer te reizen: sneller, minder, anders, schoner of goedkoper. Hoe? Door advies op maat, zorgeloos gebruik en persoonlijk voordeel te bieden.

Mobiliteitsshop – One-stop shop voor slim werken, slim reizen

Mobiliteitsshop biedt u een groot aantal mobiliteitsproducten en diensten (waaronder Reisbalans) aan in pakketvorm. Uiteraard heeft elk bedrijf specifieke wensen en zijn standaardoplossingen niet altijd toereikend. Advies of hulp bij het opstellen van een mobiliteitsplan, maatwerk of meer informatie over andere mogelijkheden is ook mogelijk. De voordelen van Mobiliteitsshop:

  • One-stop shopping: een groot aanbod aan mobiliteitsproducten en diensten op één plek
  • Complete pakketten zonder verdere rompslomp, u kunt snel aan de slag
  • Goede service en scherpe prijzen, proefperiode en garantie inbegrepen
  • Onafhankelijk overzicht van informatie en aanbieders op het gebied van slim werken en reizen

Wilt u ook weten hoe u uw zakelijke mobiliteit goedkoper, efficiënter en flexibeler kan? Neem dan contact met ons op via (055) 579 8234 of ga naar de Mobiliteitsshop.

Wat vinden anderen?

Wat zijn de ervaringen van bedrijven?

Anouk Jansen, HR-manager bij een telecombedrijf: "Het gaat nooit lukken, heb ik lang gedacht. Maar het persoonlijk leasebudget bleek toch een gouden greep. Onze leaserijders hebben nu inzicht in de kosten en hoe ze deze zelf kunnen beïnvloeden. En dat leverde dit jaar al 13% minder leasekilometers op."

Janine de Waard, HR-manager bij een nutsbedrijf: "Drie jaar geleden zijn we gestart met Het Nieuwe Werken. De medewerkers bepalen – binnen kaders – zelf waar en wanneer ze werken. Onze reiskostenregeling voldeed toen niet meer. Reisbalans geeft onze mensen de gewenste flexibiliteit. We kregen hierbij goede begeleiding van Workaway; het zijn mensen die mijn dilemma’s snappen.".

Rob van den Hoogakker, fleetmanager bij een financiële dienstverlener: "40% van onze CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door de leaseauto's. Dankzij een persoonlijk budget reizen onze leaserijders nu veel bewuster. Ze worden beloond voor slimme keuzes. Dat heeft een positief effect op onze CO2-footprint. En levert ook nog eens een besparing op."

James Lefevre, adviseur bij een IT-bedrijf: "Via mijn werkgever krijg ik een mobiliteitsbudget. Daarvan betaal ik al mijn reiskosten, of ik die nu met mijn leaseauto maak of kies voor een dagje trein. De ritregistratie gaat heel simpel via Mijn Reisbalans: mijn autoritten verschijnen hier vanzelf dankzij GPS tracking en ook mijn OV-reizen worden automatisch ingelezen. Dat scheelt mij veel administratie."

Maarten Wieberdink, directeur van een adviesbureau: "De keuze voor Reisbalans is een strategische. We besparen hiermee op reis- en administratiekosten en verminderen onze CO2-uitstoot. Ook willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn voor onze medewerkers. Daarom bieden wij hen met de Reisbalans-kaart en een mobiliteitsbudget meer gemak, flexibiliteit en keuzevrijheid in hun manier van reizen."