Goed Werkgeverschapverzekering


Wie is aansprakelijk als er wat gebeurt met uw werknemer? Steeds vaker bent u dat. Met de Goed Werkgeverschapverzekering verzekert u in één keer de meeste risico’s die u als werkgever loopt. En u zorgt zo goed voor uw werknemers. U voorkomt waarschijnlijk slepende rechtszaken over aansprakelijkheid. Want heeft uw werknemer een ongeval? En bent u hiervoor verzekerd? Dan betalen wij de geleden schade. Tot het bedrag dat we van tevoren afspreken. Dat is wel zo prettig.

Wilt u een premieberekening?

Bel mij

 

Extra voordeel voor u

Kiest u voor de Goed Werkgeverschapverzekering? Dan heeft u geen aparte verzekeringen meer nodig voor bijvoorbeeld ongevallen. Of voor schade tijdens woon-werkverkeer.

Dat is een rustig idee. Als uw werknemer een tijdje uitvalt door een ongeval keren wij een bedrag uit voor het arbeidsverlies. Met deze uitkering kunt u bijvoorbeeld iemand inhuren om uw werknemer te vervangen.

De verzekering is er niet alleen voor ongevallen op het werk. Ook ongevallen tijdens woon-werkverkeer en thuiswerken zijn volledig meeverzekerd ! Dat past goed bij Het Nieuwe Werken! Daarnaast zijn uw werknemers verzekerd voor ongevallen in privé-tijd. Hiervoor spreken we een vast bedrag af.