Veelgestelde vragen


Ja, onze Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven heeft ook een dekking voor productaansprakelijkheid. Sluit u deze dekking af? Dan is schade die uw product veroorzaakt aan anderen meeverzekerd. Ook schade aan de spullen van anderen is verzekerd.

Raakt een medewerker gewond door een ongeluk op het werk? Of wordt hij ziek door het werk? Dan bent u verzekerd voor de financiële gevolgen hiervan.

Ja, onze Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven geeft ook dekking voor uitzendkrachten, stagiair(e)s en vrijwilligers. Deze dekking geldt zelfs voor familie- en huisgenoten die in uw bedrijf meewerken.

Ja. Moet u voor uw zaak naar het buitenland? Voor alle bedrijfsactiviteiten bent u verzekerd tegen schadeclaims uit het buitenland. Dit geldt alleen niet voor de Verenigde Staten en Canada. Daarbij geldt wel de volgende uitzondering: ontstaat er schade in USA of Canada tijdens een reis voor het bedrijf? Dan is de schade wel gedekt.

Alleen plotselinge milieuschade is gedekt op uw Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven. Denk aan brandschade veroorzaakt door een lekkende tank. Is er milieuschade omdat de grond al jarenlang vervuild is? Dan is dit geleidelijke schade en dat is niet verzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven. Wilt u dit risico verzekeren, dan is dat mogelijk met de Milieuschadeverzekering.