header afbeelding tips en trends overheid pagina

Tips en trends overheid

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Met interessante blogs, whitepapers en jurisprudentie delen wij graag onze kennis en expertise met u. Kom vrijblijvend in contact met onze specialisten. Wij helpen u met al uw vragen.

Praktijkvoorbeelden en de rechtszaak uitspraak

Herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk van gemeenten. Een beschijving van de casus, de aanklacht en de uitspraak in de rechtszaak die volgde.

case overheid biggenrug

Een valpartij over een biggenrug

Een struikelpartij op een parkeerplaats over een biggenrug. De bezoeker komt lelijk ten val. Is de beheerder van de parkeerplaats aansprakelijk?

Duik in recreatieplan

Een frisse duik loopt verkeerd af

Op zomerse dagen zoeken veel mensen verkoeling bij een recreatieplas. Wie is aansprakelijk als een duik in te ondiep water helemaal verkeerd uitpakt?

case overheid datalek

Schade door een datalek

Bij het verzenden met de post gaat het mis. Zo belanden persoonlijke gegevens op straat. Is er sprake van de een datalek? En is de gemeente aansprakelijk voor de geleden schade? 

Kennisbank

Lees belangrijke uitspraken van praktijkvoorbeelden rondom aansprakelijkheid. Ga naar de Kennisbank Overheid op Mijn Centraal Beheer. Heeft u nog geen account, bel dan (055) 579 7793.

Log nu in >

Maak kennis met uw specialist

"Alles rondom aansprakelijkheid en verzekeren is voor veel overheden en overheidsinstanties best ingewikkelde kost. Samen met mijn team hopen wij onze klanten daarin wegwijs te maken. Zo organiseren we verschillende evenementen om kennis met elkaar te kunnen delen. Er staat altijd een team van ervaren overheidsspecialisten voor u klaar. Verzekeren is mensenwerk. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!"

Caroline Koekenbier, businesspartner Overheid Centraal Beheer