Themadag overheid 2022

Terugblik op 3 november

Bekijk hier de masterclasses en een sfeerimpressie van deze dag. 

Themadag overheid 3 november 2022

Een dag vol inspiratie, ontmoetingen en lessen uit de praktijk. “Wat ontzettend leuk dat zoveel professionals uit het overheidsdomein te gast waren op onze campus in Apeldoorn! Goed om elkaar weer te zien” aldus Jack Hommel, directeur Centraal Beheer bedrijven. Dankzij breinprofessor Erik Scherder beleefden we een dynamische ochtend. Hij kreeg ons letterlijk in beweging. Wie had gedacht dat we elk half uur 3 minuten zouden moeten bewegen? En hoe ons brein hier dan op reageert en ontwikkelt. Dat gaf stof tot nadenken. In de middag gingen we op een heel andere manier de diepte in. Met interessante masterclasses over schadeafhandeling en ondermijning. Deze sessies kunt u hieronder terugkijken.

masterclass letselschade

Masterclass letselschade afhandelen in de praktijk

Er komt ontzettend veel kijken bij het afhandelen van een complexe letselschadezaak. Met praktijkvoorbeelden laten onze letselschadebehandelaars Eveliene Scholten en Jeroen van der Sluijs zien hoe zij te werk gaan. 

masterclass ondermijning in publieke domein

Masterclass ondermijning in het publieke domein

Avondklokrellen, snelwegblokkades of intimidatie van politici. Steeds vaker zien we deze ‘nieuwe’ manieren waarop onvrede wordt geuit. Advocaat Bart Roozendaal van AKD Benelux Lawyers vertelt over de mogelijkheden die overheden hebben om hiermee om te gaan of tegen op te treden.

sfeerimpressie Themadag overheid

Sfeerimpressie Themadag overheid 2022

We kijken terug op een geweldige dag. Heeft u de themadag helaas gemist? Met deze video proeft u toch nog iets van de sfeer. En hopelijk zien wij u bij een volgende editie. U bent van harte welkom!