Inspiratie en informatie

Voor de startende ondernemer

Bij de start van uw bedrijf wilt u natuurlijk goede informatie. En u wilt op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen binnen uw branche. Onze inspiratie en informatie artikelen gaan over onderwerpen die voor u actueel zijn. Vóórdat u begint en bij de daadwerkelijke start van uw bedrijf.

Subsidies en regelingen voor de startende ondernemer

Subsidies en regelingen voor de startende ondernemer

Omdat u een startende ondernemer bent kunt u misschien gebruik maken van aantrekkelijke subsidies of regelingen. Wat is er voor u mogelijk en om welke regelingen gaat het?

Lees verder
Maak een goede start met uw website

Maak een goede start met uw website

Eigenlijk kunt u er als startende ondernemer niet omheen: een eigen website. Uw klanten zijn namelijk ook online. Uw eigen website is een onmisbaar middel in uw marketing. En het is uw visitekaartje. Hier 6 belangrijke tips.

Lees verder
Auto van de zaak of privé rijden

Auto van de zaak of privé rijden

Als u voor uw werk een auto nodig heeft en veel reist, heeft u zich afgevraagd of u de auto zakelijk of privé gaat rijden. Gaat u een auto leasen of kopen? En als u koopt, doet u dat dan op naam van uw bedrijf of privé?

Lees verder

Ook uw eigen bedrijf starten?

U denkt erover om het avontuur als ondernemer aan te gaan. Of u heeft al een besluit genomen en het antwoord is ‘ja’. Een goede voorbereiding is het halve werk en helpt bij een succesvolle start. Op de volgende pagina’s staat daarom nog meer informatie waar u zeker wat aan heeft.