Even voorstellen

Uw persoonlijke team van inkomensexperts

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex)werknemers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag

Adviseur Vincent

Vincent Hendriks

Adviseur inkomensverzekeringen "Ik adviseer u op een ontspannen en enthousiaste manier over de risico's van verzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Samen komen wij tot een oplossing."

Adviseur Bruno

Bruno Aravena Oviedo

Adviseur inkomensverzekeringen "Ik neem u mee in het hele traject, help u doeltreffend en op maat. Van mens tot mens! Graag hou ik me bezig met innovatie in de inkomensmarkt en het slim gebruiken van data."

Adviseur Stephan

Stephan Wielens

Adviseur inkomensverzekeringen "Ik help u met vraagstukken over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en vind samen met u een passende oplossing voor uw risico's."

Adviseur Peter

Peter van Gerrevink

Adviseur inkomensverzekeringen "Laat mij maar bezig zijn met het verzekeren, dan kunt u zich focussen op de onderneming. Daar word ik enthousiast van!"

Adviseur Nelis

Ad Nelis

Adviseur inkomensverzekeringen "Zijn WIA, verzuim en arbeidsongeschiktheid lastige of onduidelijke materie voor u? Dan ga ik graag met u in gesprek. Samen zoeken we naar de beste oplossingen."

Een ziekmelding of hersteldmelding doorgeven? 

Via het online Meldloket regelt u het snel en makkelijk zelf.