Even voorstellen

Uw persoonlijke team van inkomensexperts 

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex)werknemers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag

Service expert Lidia

Lidia van Disseldorp-Methorst

"Samen de risico's bepalen en oplossingen vinden om uw financiële risico's te beperken. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!"

Service expert Jacqueline

Jacqueline Stelma

"Ik luister goed naar u, stel de juiste vragen en kom door mijn oprechte interesse altijd tot de best passende oplossing voor uw bedrijf."

Service expert Siandra

Siandra Klaassen

"Mijn kracht is complexe inkomensproducten op een eenvoudige en begrijpbare manier uitleggen."

Service expert Marianne

Marianne Fleming

"Ik ga graag met u in gesprek. Voor alles is een oplossing!"

Service expert Patrick

Patrick Slijkhuis

"Als ervaren inkomensadviseur weet ik wat er speelt op het gebied van inkomensverzekeringen en help ik u als werkgever graag om een passende oplossing te vinden."

Service expert Christian

Christian Klein

"Als adviseur zet ik graag mijn probleemoplossend vermogen in om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij helpt mijn kennis van het MKB."

Service expert Sander

Sander Holweg

"Ik houd mij graag bezig met het inzetten en optimaliseren van digitale kanalen. Gecombineerd met persoonlijk ‘offline’ advies zorg ik ervoor dat uw verzekeringstraject zo eenvoudig en prettig mogelijk verloopt."

Een ziekmelding of hersteldmelding doorgeven?

Via het online Meldloket regelt u het snel en makkelijk zelf.