Schade melden

Krijgt u te maken met schade? Dan is het belangrijk geen tijd te verliezen. De meeste Bedrijfsautoschades kunt u gemakkelijk zelf melden via een online schademelding.

Schade melden voor Bedrijfsauto en VvE

De Bedrijfsauto en VvE schades kunt u gemakkelijk zelf melden via een online schademelding. Liever telefonisch contact of bij spoed, dan kunt u
ons bellen op: (055) 579 7777. Na 17.30u wordt u voor meldingen met spoed geholpen door onze alarmcentrale.

Online schade melden

Arbeidsongeschiktheidsverzekering


Arbeidsongeschiktheid melden AOV

Voor overige schademeldingen kunt u ons bellen

Voor alle andere schades kunt u ons bereiken op de volgende telefoonnummers, als het moet 24 uur per dag, 7 dagen per week:

  • Alarmcentrale glasschade: 0800 0229955
  • Schade Rechtsbijstand: (088) 462 3720
  • Overige schades: (055) 579 7777

U kunt uw schade doorgeven aan een van onze schade-experts. Wanneer u ook belt: u wordt altijd persoonlijk te woord gestaan. Onze specialisten vertellen u direct wat u moet doen. Eventueel kunnen zij direct hulp inschakelen om schade te verhelpen of om erger te voorkomen.

De schade-expert

Bij sommige schades komt onze schade-expert bij u langs

De schade-expert bekijkt wat de schade is en of deze is verzekerd. Hij helpt u en beantwoordt uw vragen. Ook zorgt hij ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld.

Uw informatie is belangrijk bij het bepalen van de schade

De schade-expert stelt de oorzaak en de omvang van de schade vast. En heeft informatie van u nodig. Bijvoorbeeld een lijst met beschadigde of verloren spullen.

Maak een lijst met beschadigde of verloren spullen

De schade-expert stelt de oorzaak en de omvang van de schade vast. Hiervoor heeft hij informatie van u nodig.

U overlegt over het herstellen van de schade

Soms kunt u beschadigde spullen beter opnieuw kopen. Of is herbouw van een beschadigde woning de beste keuze. En wilt u werkzaamheden zelf doen? Onze schade-expert houdt daar rekening mee en berekent het schadebedrag.

U ontvangt een voorschot om de 1e kosten te betalen

Met een voorschot kunt u bijvoorbeeld vervangende spullen kopen. Is de schade hersteld? Dan stuurt u ons de rekening. Daarna ontvangt u de rest van het schadebedrag.

U kunt gebruikmaken van ons netwerk van vakmensen

Centraal Beheer werkt samen met vakmensen die uitstekende kwaliteit leveren. Zij sturen de rekening meteen naar Centraal Beheer. U hoeft geen geld voor te schieten.

De schade-expert houdt contact met de vakmensen uit ons netwerk

Kiest u voor een vakman uit ons netwerk? Dan regelen wij alles voor u. Natuurlijk kunt u ook een andere vakman in de arm nemen. Of werkzaamheden zelf uitvoeren. Dit bespreekt u met de schade-expert.

U heeft recht op contra-expertise

U kunt een eigen schade-expert inschakelen. We noemen dit een contra-expert. Deze regelt namens u de schade met ons. De kosten van de contra-expert maken deel uit van uw schade. Ze worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Wilt u gebruik maken van contra-expertise? Bespreekt u dit dan met onze schade-expert. Alvast heel erg bedankt!