Juridische procedure voeren voor uw VvE

 • Gratis intakegesprek
 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Onze juristen kennen de weg
 • Samen de beste strategie bepalen
 • Scherpe dagvaardigingen en vakkundige bezwaarschriften
Ook als u geen klant bent
€ 2.299,-
ex. btw, éénmalig 
Soms is de gang naar de rechter noodzakelijk. Laat dan een jurist uw Vereniging van Eigenaren bijstaan in de juridische procedure. U bepaalt samen met een jurist van Centraal Beheer de beste strategie. De jurist voert daarna de procedure voor u. Alles aangepast op uw specifieke situatie.

U wilt een juridische procedure voeren uit naam van uw VvE

U probeert het te voorkomen, maar soms komt u er niet uit met de tegenpartij. Dan is een juridische procedure bij de rechtbank of de geschillencommissie onvermijdelijk. En beslist een rechter wat de oplossing is van het conflict. Heeft de VvE geen rechtsbijstand­verzekering maar u heeft wel een goede jurist nodig? Een jurist van Centraal Beheer kan u dan goed bijstaan. 

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Houd rekening met variabele kosten

Bij een procedure komen er nog vaak variabele kosten bij. Zoals griffiekosten, reiskosten, deurwaarderskosten en/of kosten van deskundigen. Deze kosten verschillen per procedure. En soms zijn er meerdere zittingen of extra schriftelijke procesrondes nodig. Vraag een gratis intakegesprek aan voor een complete offerte.

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag. 
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Als uw VvE een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen die de zaak uit handen kan nemen. Voor een vast laag tarief.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten voor uw VvE

Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van servicekosten? Dan kan een jurist u helpen met het innen van de factuur.

€ 0,- 

Juridisch advies voor uw VvE

 Wilt u juridisch advies over een specifieke situatie binnen uw VvE? Na een gratis intakegesprek weet u of wij u verder kunnen helpen. 

Eénmalig € 349,- ex. btw

Juridisch onderhandelen VvE

Als uw Vereniging van Eigenaren een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen. Geef de zaak uit handen en laat het over aan een specialist.

Eénmalig € 849,- ex. btw