Onbetwiste incassodiensten voor uw VvE

 • Gratis intakegesprek
 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact met een jurist
 • Een specialist die zorgt voor uw incasso
 • Snel weten waar u aan toe bent
Ook als u geen klant bent
€ 0,-
Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van bijvoorbeeld de servicekosten? Al een herinnering gestuurd en nog steeds blijft de betaling uit, zonder reden? Schakel dan de Juridische Hulp van Centraal Beheer in. Zij helpen met het innen van de factuur voor u. U betaalt geen kosten, de kosten bij een succesvolle inning zijn voor rekening van de schuldenaar.
Gespecialiseerde juristen innen uw onbetaalde facturen. Zonder extra kosten. Als de inning gelukt is dan brengt Centraal Beheer Juridische Hulp hun kosten in rekening bij uw klant. Lukt het niet om de factuur zo te innen? Dan staat de mogelijkheid open om een juridische procedure te starten. 
Er is 1 uitzondering: U betaalt wel kosten als de juristen al gestart zijn en u trekt de opdracht in. 
Bij een juridisch geschil kunt u geen gebruik maken van deze incassodienst. Bijvoorbeeld als de schuldenaar het niet met de VvE eens is. Met juridisch advies kunnen wij u dan verder helpen.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag. 
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van servicekosten? Dan kan een jurist u helpen met het innen van de factuur. No cure, no pay.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Juridisch onderhandelen VvE

Als uw Vereniging van Eigenaren een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen. Geef de zaak uit handen en laat het over aan een specialist.

Eénmalig € 849,- ex. btw

Juridische procedure voeren voor uw VvE

Soms is de gang naar de rechter noodzakelijk. Laat een jurist uw Vereniging van Eigenaren bijstaan in de juridische procedure. Neem gratis contact op.

Eénmalig € 2.299,- ex. btw

Juridisch advies voor uw VvE

Wilt u juridisch advies over een specifieke situatie binnen uw VvE? Na een gratis intakegesprek weet u of wij u verder kunnen helpen. 

Eénmalig € 349,- ex. btw