Onbetwiste incassodiensten voor uw VvE

 • Gratis intakegesprek
 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact met een jurist
 • Een specialist die zorgt voor uw incasso
 • Snel weten waar u aan toe bent
Ook als u geen klant bent
Vrouw belt met incasso-dienst voor de VvE | VvE | Ondernemerswinkel
€ 0,-
Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van bijvoorbeeld de servicekosten? Al een herinnering gestuurd en nog steeds blijft de betaling uit, zonder reden? Schakel dan de juristen van LegalGuard in. Zij helpen met het innen van de factuur voor u. U betaalt geen kosten, de kosten bij een succesvolle inning zijn voor rekening van de schuldenaar.
Gespecialiseerde juristen innen uw onbetaalde facturen. Zonder extra kosten. Als de inning gelukt is dan brengt LegalGuard hun kosten in rekening bij uw klant. Lukt het niet om de factuur zo te innen? Dan staat de mogelijkheid open om een juridische procedure te starten. 
U betaalt wel kosten als de juristen al gestart zijn en u trekt de opdracht in. De incassokosten worden berekend volgens de Wet Incassokosten (WIK). 
Bij een juridisch geschil kunt u geen gebruik maken van deze dienst. Bijvoorbeeld als de schuldenaar het niet met de VvE eens is. Met juridisch advies kunnen wij u dan verder helpen.

Wij kiezen voor LegalGuard

LegalGuard is een initiatief van Achmea en biedt passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een onderdeel van Achmea en biedt betaalbare en passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. 
Voor iedereen die juridische hulp nodig heeft, maar hier niet voor verzekerd is.
U krijgt de beste juridische hulp die passend is bij uw situatie. De juristen zijn allemaal specialisten op hun rechtsgebied en hebben ruime ervaring. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op. De jurist bespreekt uw situatie met u. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. De jurist houdt u altijd op de hoogte.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
Bij ons vindt u specialisten voor:
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van servicekosten? Dan kan een jurist u helpen met het innen van de factuur. No cure, no pay.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op .

Misschien ook wat voor u:

Hacktest externe systemen

Hacktest online systemen

Uw Vereniging van Eigenaren bevat ook gevoelige informatie. Laat controleren of uw systemen kwetsbaarheden bevatten.

Vanaf € 450,- ex. btw

VvE Juridsiche procedure370x210

Juridische procedure voeren voor uw VvE

Als uw VvE een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen die de zaak uit handen kan nemen. Voor een vast laag tarief.

Eénmalig € 1.689,- ex. btw

Vrouw achter laptop met compliancemanagement software | Compliance | Ondernemerswinkel

Compliancemanagement software

Uw Vereniging van Eigenaren heeft ook te maken met keuringen en certificeringen. Met deze software bewaart u ze handig op 1 plek. U krijgt meldingen wanneer er iets moet gebeuren.

Vanaf € 30,- per maand ex. btw