Startplan voor Verduurzamen van VvE’s

Ontvang advies op maat voor uw VvE en bespaar tijd

Een hogere energierekening, last van tocht, kou, warmte of een slechte luchtkwaliteit in
uw appartementencomplex? Daar moet wat aan gedaan worden, alleen wel duurzaam
graag. Maar waar te beginnen? Om u goed op weg te helpen, ontwikkelen wij het Startplan voor Verduurzamen van VvE’s.
  • Beknopt adviesrapport met passende verduurzamingsmaatregelen
  • Een duidelijk startpunt zonder uitzoekwerk
  • Inzicht in kwalitatieve uitvoerders om direct te starten
Dit najaar verwachten we het startplan op de markt te brengen. Heeft u interesse? We houden u graag op de hoogte van de voortgang.

Wat staat er in het adviesrapport?

Een digitaal overzicht op maat

Met diverse verduurzamingsmaatregelen, want er zijn meerdere startpunten mogelijk. Ontdek welke maatregelen voor uw VvE relevant en mogelijk zijn.

Inzicht in kosten en besparingen

Ontdek wat de maatregelen voor uw financiële situatie betekenen: zowel de kosten als de besparingen.

Vind de juiste uitvoerder

Krijg inzicht in aannemers voor een kwalitatieve uitvoering. Wij selecteren onze partners op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dit najaar van start

Dit najaar verwachten we het startplan op de markt te brengen. Voor u, VvE bestuurders & leden en beheerders. Heeft u interesse in zo’n startplan voor uw VvE. We houden u graag op de hoogte van de voortgang.
Inschrijven

Zo werkt het Startplan voor Verduurzamen van VvE's:

1. Vraag startplan aan

U wilt uw pand verduurzamen. Vraag het Startplan voor Verduurzamen van VvE's aan. En ga direct aan de slag.

2. Doe de check

Doe de check om de duurzaamheid-status van uw VvE in kaart te brengen. Onze adviseurs gaan vervolgens aan de slag om uw persoonlijke advies op te stellen.

3. Weet waar u aan toe bent

In een beknopt rapport ontvangt u uw advies: indicatie van de kosten en de baten, met welke maatregelen te starten en een overzicht van aannemers die het werk kunnen uitvoeren.

Veelgestelde vragen

De Nederlandse overheid werkt aan een energiesysteem waarbij nauwelijks nog CO2 vrij komt. In 2050 moet de energievoorziening zo goed als duurzaam en CO2-neutraal zijn. Stap voor stap gaan we naar duurzame energie; In 2030 is 70% van alle elektriciteit en minimaal 27% van alle energie (elektriciteit, gas en warmte) duurzaam opgewekt.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/meer-duurzame-energie-in-de-toekomst

Er zijn geen verplichtingen; de inschrijving is gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we u op de hoogte houden wanneer de dienst beschikbaar is.
Het Startplan voor Verduurzamen van VvE’s is er voor bewoners/bestuurders van een VvE en voor VvE beheerders. Bewoners/bestuurders bieden we op deze manier meer inzichten wat betreft verduurzaming. Centraal Beheer wil beheerders helpen hun VvE’s te ontlasten.
Dit rapport kunt u bespreken tijdens de VvE vergadering. Het helpt u bij het maken van de juiste keuzes en zo concreet aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw VvE. Dit met hulp van kwalitatieve aannemers die Centraal Beheer voor u heeft geselecteerd.
Heeft u interesse in een startplan voor uw VvE? Schrijf u dan in. We houden u graag op de hoogte van de voortgang.

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.