Juridisch onderhandelen VvE

Onderhandelen door een jurist voor uw VvE

Als uw Vereniging van Eigenaren een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen. Geef de zaak uit handen en laat het over aan een specialist.
 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Op maat gemaakte brieven
 • Voor de beste strategie
 • Een professional die alles voor u uit handen neemt
Binnen 1 werkdag contact
€ 849,-
Eénmalig, ex. btw  

Wat kan een jurist onderhandelen voor een VvE?

Heeft u als Vereniging van Eigenaren een juridisch conflict? Bijvoorbeeld met problemen over appartementsrecht. Bij problemen met een VvE-medewerker in loondienst. Of als de VvE een geschil heeft met een aannemer of een bedrijf voor onderhoud. Neem dan contact op met LegalGuard. De jurist verdiept zich in uw situatie en stelt samen met u een strategie op. Zo wordt er met u overlegd hoe u het beste de onderhandeling in kunt gaan. De jurist onderhandelt daarna voor u met de andere partij. U hoeft er niet bij aanwezig te zijn, maar het kan wel. De belangen van de VvE zijn in ieder geval in goede handen.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist is gestart met uw opdracht.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Bij een onbetwiste incasso heeft u een factuur verstuurd, maar uw klant betaalt niet. En reageert ook niet op de herinnering, zonder daarbij een goede reden te noemen. Dan kunt u de Hulp bij Incasso van Centraal Beheer inschakelen. Bij een betwiste incasso* heeft uw klant klachten over uw dienstverlening. Uw klant vindt dan dat er geen goede dienst of product geleverd is. En wil daarom de factuur niet betalen. Er is dus sprake van een geschil. In dit laatste geval kunt u gebruik maken van de dienst Persoonlijk juridisch advies.

*Onze Hulp bij incasso dienst kan u hierbij niet helpen.
Uw klant betaalt de incassokosten. U betaalt geen kosten als de factuur niet wordt geïnd. U betaalt ook geen kosten als de incasso wel lukt. De kosten worden betaald door uw klant. Er is 1 uitzondering. U betaalt wel kosten als u de opdracht in de tussentijd intrekt.
Stel dat de klant tijdens de incassoprocedure de factuur direct aan u betaalt, dan betaalt u wel de incassokosten. Deze kunt u vervolgens weer verhalen op uw klant. En u betaalt wel kosten als u de opdracht intrekt terwijl het incassotraject al gestart is.
Als uw VvE een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen die de zaak uit handen kan nemen. Voor een vast laag tarief.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten voor uw VvE

Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van servicekosten? Dan kan een jurist u helpen met het innen van de factuur.

€ 0,-

Juridische procedure voeren voor uw VvE

Soms is de gang naar de rechter noodzakelijk. Laat een jurist uw Vereniging van Eigenaren bijstaan in de juridische procedure. Neem gratis contact op.

Eénmalig € 2.299,- ex. btw

Juridisch advies VvE

Wilt u juridisch advies over een specifieke situatie binnen uw VvE? Na een gratis intakegesprek weet u of wij u verder kunnen helpen.  

Eénmalig € 349,- ex. btw