Juridisch advies voor uw VvE

Laat een jurist u adviseren

Wilt u juridisch advies over een specifieke situatie binnen uw VvE? Na een gratis intakegesprek weet u of wij u verder kunnen helpen. 
 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Persoonlijk advies voor uw specifieke situatie
Binnen 1 werkdag contact
€ 349,-
Eénmalig , ex btw  

Advies op al uw juridische vragen 

Bent u bestuurslid binnen een Vereniging van Eigenaren en zit u met juridische vragen? Laat een jurist u dan adviseren. Verstandig en handig als uw VvE geen rechts­bijstandverzekering heeft. Uw situatie wordt grondig bekeken door een gespecialiseerde jurist. U krijgt direct duidelijkheid over uw rechten en plichten als vereniging en u krijgt de juridische hulp die past bij uw situatie. De juristen zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied dus er is altijd een jurist met veel ervaring die u kan helpen. 

Wat krijgt u? 

U weet of alle regels goed zijn toegepast. En ook wat de beste vervolgstappen zijn voor uw situatie. U ontvangt een schriftelijk advies of een op maat gemaakte brief. De jurist kan deze brief versturen of u verstuurt deze brief zelf. Vooraf ontvangt u de vaste prijs. Zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Over welke onderwerpen kan ik nog meer juridisch advies krijgen?

 
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist is gestart met uw opdracht.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Bij een onbetwiste incasso heeft u een factuur verstuurd, maar uw klant betaalt niet. En reageert ook niet op de herinnering, zonder daarbij een goede reden te noemen. Dan kunt u de Hulp bij Incasso van Centraal Beheer inschakelen. Bij een betwiste incasso* heeft uw klant klachten over uw dienstverlening. Uw klant vindt dan dat er geen goede dienst of product geleverd is. En wil daarom de factuur niet betalen. Er is dus sprake van een geschil. In dit laatste geval kunt u gebruik maken van de dienst Persoonlijk juridisch advies.

*Onze Hulp bij incasso dienst kan u hierbij niet helpen.
Uw klant betaalt de incassokosten. U betaalt geen kosten als de factuur niet wordt geïnd. U betaalt ook geen kosten als de incasso wel lukt. De kosten worden betaald door uw klant. Er is 1 uitzondering. U betaalt wel kosten als u de opdracht in de tussentijd intrekt.
Stel dat de klant tijdens de incassoprocedure de factuur direct aan u betaalt, dan betaalt u wel de incassokosten. Deze kunt u vervolgens weer verhalen op uw klant. En u betaalt wel kosten als u de opdracht intrekt terwijl het incassotraject al gestart is.
Juridisch advies speciaal voor uw VvE. Een jurist bekijkt wat de beste vervolgstappen zijn. Neem gratis contact op hoe we u kunnen helpen.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u: 

Incasso-diensten voor uw VvE

Heeft de Vereniging van Eigenaren problemen met het incasseren van servicekosten? Dan helpt een jurist u met het innen van de factuur. 

€ 0,-

Juridische procedure voeren voor uw VvE

Soms is de gang naar de rechter noodzakelijk. Laat een jurist uw Vereniging van Eigenaren bijstaan in de juridische procedure. Neem gratis contact op.

Eénmalig € 2.299,- ex. btw

Juridisch onderhandelen VvE

Als uw Vereniging van Eigenaren een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen. Geef de zaak uit handen en laat het over aan een specialist.

Eénmalig € 849,- ex. btw