Alles over het inrichten van thuiswerkplekken bij uw medewerkers

Door het coronavirus werkt Nederland plotseling massaal thuis. Bij veel mensen is de thuiswerksituatie niet ideaal. Zeker voor langere tijd. Dus is het extra belangrijk om thuis een fijne en gezonde werkplek te hebben. Met de Thuiswerkplek zorgen wij ervoor dat u, samen met onze partner SKO, een goede werkplek bij u en uw medewerkers thuis kunt inrichten. 
Nee, dat hoeft niet. De Thuiswerkplek is er voor iedereen. 
Ondernemers helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar de tijd verandert en nu helemaal. Dus veranderen wij mee. Door werkend Nederland nog meer hulp te bieden. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten, services en oplossingen waarmee we ondernemers helpen bijvoorbeeld met hun bedrijfscontinuïteit. Daarom helpen wij nu ook met het inrichten van een goede werkplek voor uw medewerkers. Door hierin gemak te bieden willen wij een bijdrage leveren in deze onrustige tijden. 
Voor de Thuiswerkplek werken we samen met onze partner SKO. Onze partner regelt alles wat met de bestelling, levering en betaling van uw thuiswerkplek te maken heeft. U sluit dus een overeenkomst met SKO, op hun website en onder hun voorwaarden. En dus niet met ons.
U klikt op gratis oriënterend gesprek, vult uw gegevens in en stelt uw vraag in het vakje opmerkingen. Onze partner belt u binnen 1 werkdag met een reactie op uw vraag. 
Voor de Thuiswerkplek werken we samen met Nederlandse fabrikanten en leveranciers. Daardoor kan onze partner uw bestelling doorgaans binnen 5 werkdagen bezorgen.
Ja, de Thuiswerkplek is voor iedereen die zijn thuiswerkplek wil inrichten. De Thuiswerkplek is geen verzekering en ook geen onderdeel van een verzekering. 
Koopt u de thuiswerkplek? Dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Huurt u de thuiswerkplek? Dan zijn de bezorgkosten verwerkt in de getoonde prijs.  
Jammer dat u niet tevreden bent! Onze partner gaat graag met u op zoek naar een oplossing. U kunt uw klacht e-mailen naar thuiswerken@sko.nl. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie. 
Wij verdienen niets aan de Thuiswerkplek. Wij willen graag dat iedereen een gezonde en fijne werkplek heeft. Zeker nu we allemaal wat langer thuis moeten werken. 
U ontvangt een factuur. 
Voor het wijzigen of annuleren van uw bestelling gelden de voorwaarden van onze partner. De voorwaarden vindt u op de website van onze partner. 
Voor uw bestelling gelden de garantievoorwaarden van onze partner SKO.
Ja, dat kan. De minimale huurperiode is 4 weken. Daarna kunt u de Thuiswerkplek elke week opzeggen. Meer informatie vindt u op de website van onze partner SKO.