Burn-out herstel

Help uw medewerker van burn-out klachten af 

Het programma Back2Work™ helpt uw medewerker bij burn-out herstel. Zo kan uw medewerker binnen 6 weken weer aan het werk zijn. Back2Work is een compact behandelprogramma speciaal ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven. 
  • In 6 weken resultaat
  • Medewerker houdt contact met werkvloer
  • Uitstekende resultaten tegen vaste lage kosten
€1.200,-
v.a.-prijs, ex. btw 

Het Back2work behandelprogramma helpt uw medewerkers van hun burn-out klachten af. 

Allereerst wordt gekeken waarom iemand vastloopt in zijn of haar leven. Wat speelt er nu? Wat motiveert? Van daaruit wordt verder gewerkt aan gewenst gedrag en grip op de eigen toekomst. Back2Work werkt met beeld: foto’s en afbeeldingen. Mensen vinden het vaak moeilijk om hun gedachten en gevoelens onder woorden te brengen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. 

Back2Work kent een positieve benadering: 

Wat zijn positieve herinneringen en gedachten?
Wat zijn je talenten?
Waar word je blij van?
Waar ben je goed in?
Het programma bestaat uit zowel online modules als persoonlijke sessies. Lees meer over het behandelprogramma.

Back2work werkt aan 2 doelen

Doel 1: Uw medewerker krijgt (weer) grip en regie op eigen leven en de toekomst.
Doel 2: De behandeling helpt uw medewerker om zo snel mogelijk weer terug aan het werk te gaan. En verdere uitval op het werk te voorkomen. Tijdens de hele behandeling houdt de medewerker contact met de werkvloer.

Waarom is het belangrijk om burn-out klachten direct aan te pakken?

Burn-out klachten zorgen voor veel uitval op de werkvloer. In de afgelopen 5 jaar heeft 1 op de 6 MKB-bedrijven hiermee te maken gehad. Dit heeft natuurlijk veel impact op het totale leven van de medewerker. Het heeft ook gevolgen voor veel van uw bedrijfsprocessen zoals administratieve rompslomp, werkdrukverhoging bij collega’s, minder productiviteit, wegvallen van kennis en expertise. En niet onbelangrijk: hoe zorgt u ervoor dat uw klant hiervan niet de dupe wordt? Iedereen heeft dus belang bij snel herstel van de burn-out klachten. Het Back2Work-behandelprogramma helpt hierbij.

Hoe werkt het?

Wij kiezen voor Resultaat Psychologen

Resultaat Psychologen is een instelling onder andere voor mensen die vastlopen in hun leven of dit dreigen te doen. De behandeling richt zich op de oorzaken en de hulpvraag van de cliënt. De behandeling is zeer effectief en gericht op het beste resultaat. Stichting­Benchmark GGZ scoorde Resultaat Psychologen op de 8ste plaats met het beste behandelresultaat van de 118 onafhankelijk onderzochte organisaties.

Veelgestelde vragen 

Door de fotomethode komt er zeer snel een diagnose. En door gebruik te maken van de (plan)methode is er snel een oplossingsroute. De medewerker ontwikkelt meer zelfkennis, leert zelf doelen stellen en deze te realiseren. Hij of zij werkt in 6 weken aan een persoonlijke routekaart naar succesvol (weer) werken. Deze werkwijze geeft snel resultaat en heeft zich inmiddels ruim 3000 keer bewezen in de praktijk. Back2Work helpt mee om uw medewerker(s) duurzamer inzetbaarheid te maken. Want een duurzaam inzetbare medewerker is vitaal, productief en gemotiveerd een werkend leven lang.
Back2Work kost €1200,- per deelnemer. Een medewerker die niet werkt kost een bedrijf €1250,- per week. Gemiddeld is een medewerker met burn-out klachten 6-9 maanden niet aan het werk. Hoe eerder een medewerker weer aan het werk is des te minder geld het u kost.
De oorzaak van de klachten hoeft niet werk gerelateerd te zijn. We behandelen ook medewerkers met privéproblematiek.

Veelgestelde vragen werkgever

Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) krijgt u alleen informatie over het re-integratieproces en de bijbehorende afspraken, coaching en ontwikkeling. Medische gegevens en andere privacygevoelige informatie wordt gedeeld met uw bedrijfsarts.

U als werkgever of namens u een (case)manager en/of bedrijfsarts meldt de medewerker aan. U betaalt ook de kosten.
Een verwijzing van een (bedrijfs)arts of andere betrokkenen is niet nodig.
Op verzoek van de medewerker kan zijn of haar huisarts worden betrokken. Of als het noodzakelijk is dan zal er contact opgenomen worden met de huisarts.
Als de medewerker geen goede verbinding voelt met de behandelaar dan overlegt ResultaatPsychologen samen met de medewerker. De medewerker kan kiezen voor een andere behandelaar. 
In principe vinden de contactmomenten tussen de behandelaar en de medewerker plaats tijdens kantoortijden. Als de medewerker dat fijner vindt en de behandelaar gaat ermee akkoord kunnen de contactmomenten ook buiten kantoortijden plaats vinden.
ResultaatPsychologen zorgt voor een zo snel mogelijke terugkeer naar werk. Dat is onze eerste opdracht. Het Back2Work ™-programma duurt in principe 6 weken. Daarna is uw medewerker herstelt van de burn-out of burn-out klachten. 

Veelgestelde vragen van de medewerker

Afhankelijk van uw voorkeur kiest ResultaatPsychologen de behandelaar met de best behaalde resultaten.
U volgt het programma Back2Work waarmee wij u weer volledige grip op uw leven geven.
Natuurlijk kan dat, u wordt binnen 24 uur na aanmelding door ResultaatPsychologen gebeld.
U hoeft niks mee te nemen naar de intake. Dit is een oriënterend gesprek.
Ja. De gegevens van deelnemers aan het programma zijn strikt vertrouwelijk en zullen ook zo behandeld worden. 
In totaal zijn er 6 of meer contactmomenten. Dit hangt er vanaf hoeveel er voor uw herstel nodig zijn. 
Mochten uw klachten niet (volledig) over zijn dan kan er in overleg met de behandelaar nazorg worden verleend.
Als dat voor u de fijnste omgeving is dan is dat in overleg met de behandelaar mogelijk.
Nee, er is geen wachtlijst. U kunt meteen werken aan uw herstel.

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

HR Scan

Hoe kijken uw medewerkers naar uw organisatie? Hoe staat het met de ontwikkeling van uw medewerkers? Uw hele personeelsbeleid in beeld met de HR scan van Fitale.

 Vanaf € 995,- ex. btw

Teambuilding met DISC-training 

Teambuilding met kennis van uzelf en begrip voor de teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training, volgens het DISC-model, te volgen.

Vanaf € 195,- ex. btw

Burn-out coaching ondernemers

Voorkom of herstel van burn-out en stressklachten in de natuur. BoFit biedt ondernemers en zzp'ers een combinatie van beweging en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. 

Vanaf € 1495,- ex. btw