Burn-out coaching 

voor zzp-ers en ondernemers

Voorkom of herstel van burn-out en stressklachten in de natuur. BoFit biedt ondernemers een combinatie van beweging en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft goede resultaten. Omdat u tegelijk werkt aan herstel van uw lichaam, verstand en gevoel. 

  • Speciaal voor ondernemers met burn-out klachten
  • Binnen een week een vrijblijvende kennismaking
  • De methode van BoFit is op wetenschap gebaseerd
€1.495
v.a.-prijs, ex. btw 

Wat is burn-out coaching?

Samen met een coach werkt u aan uw burn-out en stressklachten. Alle sessies vinden buiten plaats in een natuurgebied bij u in de regio. Het programma start met de aanpak van uw klachten op zowel gevoel, verstand en lichaam. Door deze aanpak leert u zichzelf écht kennen en ontwikkelt u weer een positief toekomstbeeld. Zo werkt u toe naar een verandering van leefstijl. Een familielid of een collega kan ook worden meegenomen in het programma.

Hoe werkt het?

In 4 fases leert u om spanning te herkennen en om te zetten naar kracht en een gezonde dosis energie. Van herstel naar ontwikkeling en opbouw dus. Uw gevoel, verstand en lichaam komen weer op één lijn en gaan beter samenwerken. Tijdens de sessies gaat u naar buiten, de natuur in. Samen met uw persoonlijke coach wandelt u, doet u oefeningen en wordt u mentaal gecoacht. Er wordt rekening gehouden met uw energieniveau en u beweegt zonder prestatiedruk. 

In maximaal 6 maanden werkt u aan 3 doelen:
1. U leert beter voor zichzelf zorgen
2. Uw persoonlijke ontwikkeling
3. U leert keuzes maken die goed bij u passen.  

Tijdens het traject leert u:

- balans te houden tussen arbeid en rust;
- balans te houden tussen inspanning en ontspanning;
- balans te vinden tussen werk en privé;
- alles over een gezonde levensstijl;
- omgaan met druk, spanning en stress;
- doseren en delegeren;
- communiceren met uw medewerkers zonder uw eigen doelstellingen uit het oog te verliezen.

Pak uw burn-out klachten aan

Als zzp-er of ondernemer met burn-out of stressklachten heeft u niet alleen te maken met uw persoonlijke herstel. U bent ook nog steeds verantwoordelijk voor uw bedrijf en uw medewerkers. Heeft u moeite met delegeren? Ervaart u te weinig balans tussen werk en privé? Of maakt u zich bijvoorbeeld zorgen over de opvolging bij een familiebedrijf? Dan is het van groot belang om stress- en burn-out klachten te herkennen en aan te pakken. Of liever nog, ze voor te zijn! Zodat u weet hoe u het beste met stress omgaat. Professionele begeleiding helpt u daarbij. Uw coach loopt letterlijk en figuurlijk naast u!

Hoe werkt het?

Wij kiezen voor BoFit

BoFit bestaat al 20 jaar en is een bekende burn-out specialist in Nederland. Onze manier van werken is direct, duidelijk en actief. Met korte lijnen en een snelle, duidelijke aanpak. We plannen binnen een week een eerste kennismaking. Geen wachtlijsten dus. We weten wat er speelt bij ondernemers en daarom kunnen we ze goed helpen. We werken zowel voor zzp’ers als ondernemers met grotere bedrijven.

Wordt BoFit vergoed?
Bent u ondernemer? Dan kunt u een BoFit-traject als bedrijfskosten afboeken. Bent u verzekerd via een AOV? De meeste grote verzekeraars vergoeden onze programma’s. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Heeft u meer stress te verwerken dan u aankunt? Dan kunt u overspannen raken. Duurt de overbelasting langer dan een paar maanden, en voelt u zich geestelijk en lichamelijk uitgeput, dan spreekt men van een burn-out. Een burn-out is mogelijk het gevolg van kortsluiting tussen gevoel en verstand. De kortsluiting uit zich fysiek. De combinatie van genetische aanleg, karakter en omgevingsfactoren bepaalt of iemand gevoelig is voor een burn-out. Mensen die er gevoelig voor zijn hebben vaak de neiging om door te gaan in tijden van stress. Zij kennen hun eigen grenzen niet meer.
Het gevoel, verstand, en lichaam zijn uit balans. Helder en systematisch denken en het verwerken van emoties lukt niet goed meer. Uw energie is laag en u kunt last hebben van klachten als hyperventilatie, angst, paniek en depressie. 
Een burn-out herkent u aan een combinatie van klachten als verminderd zelfvertrouwen, vermoeidheid, cynisme, boosheid, concentratieproblemen, slaapproblemen, lusteloosheid, hartkloppingen, of piekeren. Niet alle symptomen komen bij iedereen voor.

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Burn-out herstel medewerkers

Het programma Back2Work™ helpt uw medewerker bij burn-out herstel. Zo kan uw medewerker binnen 6 weken weer aan het werk zijn. Back2Work is een compact programma speciaal ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven. 

Vanaf € 1200,- ex. btw

HR Scan

Hoe kijken uw medewerkers naar uw organisatie? Hoe staat het met de ontwikkeling van uw medewerkers? Uw hele personeelsbeleid in beeld met de HR scan van Fitale.

Vanaf € 995,- ex. btw

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met zelfkennis en begrip voor uw teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen.

Vanaf € 195,- ex. btw