Hulp bij incasso

U betaalt niets

 • Direct contact met een jurist
 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig

Wat als uw klant niet betaalt

Heeft u naast de factuur ook een betalingsherinnering gestuurd? Maar de betaling blijft uit zonder opgaaf van reden? Dan wordt het tijd dat gespecialiseerde juristen helpen met het innen van uw factuur. Dat kost u niets. Centraal Beheer Juridische Hulp brengt de kosten bij een succesvolle inning alleen in rekening bij uw klant, de debiteur. Lukt het niet om de factuur zo te innen? Dan kunt u eventueel een juridische procedure starten.

Handig om te weten

Gespecialiseerde juristen helpen met het innen van de factuur. En het kost u niets extra’s. Als de inning lukt dan brengt de Juridische Hulp van Centraal Beheer de kosten in rekening bij uw klant, de debiteur. Lukt het niet om de factuur zo te innen? Dan staat de mogelijkheid open om een juridische procedure te starten. 
Er is 1 uitzondering. U betaalt wel kosten als u de opdracht in de tussentijd intrekt. 
U betaalt ook de kosten als u besluit over te gaan tot een juridische procedure als de klant alsnog niet betaalt. Ook betaalt u de kosten bij een juridisch geschil. Denk hierbij aan een niet-betalende klant die vindt dat u geen goed werk geleverd heeft. Met juridisch advies kunnen wij u dan verder helpen.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.    

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een betalingsherinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.
Gratis intakegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Persoonlijk juridisch advies 

Juridisch advies speciaal voor uw situatie. Een jurist bekijkt wat de beste vervolg­stappen voor u zijn. Neem gratis contact op hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 349,- ex. btw

Leveringsvoorwaarden en Algemene voorwaarden check

Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een gespecialiseerde jurist uw algemene voor­waarden controleren. Voor een vast laag tarief.

Eénmalig € 259,- ex. btw

Compliancemanagement software

Heeft u uw compliancemanagement op orde? Bewaar belangrijke bedrijfsdocumenten veilig in de cloud met online compliance software. Alle wet- & regelgeving, certificaten & bedrijfs­processen.

Vanaf € 30,- per maand ex. btw