Websitemonitoring: beveilig tegen cybercrime

  • Meteen aan de slag
  • Realtime dashboard
  • E-mailalert bij directe dreiging
Meteen voor u beschikbaar
Websitemonitoring Cybercrime Ondernemerswinkel
€ 0,-
  
Uw website moet goed beschermd zijn tegen cybercriminaliteit. Met website- of cyber­monitoring wordt uw website tenminste 2 keer per week gescand op mogelijke beveiligings­lekken. En door meldingen weet u meteen als er wat moet gebeuren. Bij dreiging ontvangt u direct een e-mail met de kwetsbaarheid en hoe u dit kunt oplossen. Bijvoorbeeld dat u direct een softwareupdate moet uitvoeren. 
Met deze scans komt u te weten of uw website goed beschermd is tegen cyber­criminaliteit. Cyberborg checkt uw website op 49 punten. De resultaten van de scan vindt u in uw eigen overzichtelijke online dashboard.
En zo de kans op een cyberincident en / of een datalek zo klein mogelijk te maken. Met websitemonitoring krijgt u snel inzicht in uw cyberrisico’s. Via e-mail ontvangt u tips hoe u uw website kunt beveiligen en verbeteren ontvangt u per e-mail, zodat u direct actie kunt ondernemen.

U krijgt live rapporten en e-mails

Alle resultaten vindt u overzichtelijk in uw dashboard. Dringende zaken? Dan ontvangt u een mail. Zo kunt u of uw IT-specialist meteen ingrijpen als dat nodig is.
Het is belangrijk dat u inzicht heeft in de mogelijke kwetsbaarheden van uw website. Met de websitemonitoring van Cyberborg wordt u daarom online gewaarschuwd tegen hacks, dataverlies en systeeminbraak. De dienst is:
- gratis 
- zonder enige verplichting
- gegarandeerd up-to-date 
- volgens de meest recente wetgeving
- biedt kosteloos rapporten van de scans.

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. En daarom is de wetgeving rondom veiligheid, privacy en data constant in beweging. Dit om de snel ontwikkelende technologie bij te kunnen houden. Deze monitoringsoftware wordt constant bijgewerkt met de nieuwste informatie.

Wij kiezen voor CyberBorg

CyberBorg biedt monitoring-software die websites en e-mails 24/7 scant op onveiligheid en onregelmatigheden. Via een dashboard en e-mailmeldingen kunt u zelf de monitoring volgen. CyBerborg B.V. is een onderneming van de Nederlandse bedrijven Kennisplatforms en DutchSec.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Op het moment dat CyberBorg een risico ontdekt ontvangt u direct een e-mailmelding. Op uw dashboard worden instructies gegeven hoe u het risico kunt oplossen.
CyberBorg heeft software ontwikkeld die op afstand een website checkt op hacks en risico’s. Het is volledig automatisch en herkent hacking, systeem-inbraken, dataverlies, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. CyberBorg richt zich op MKB-bedrijven tot ongeveer 100 medewerkers met een eigen website.
CyberBorg is ontwikkeld met en door de cybersecurity-experts van DutchSec. DutchSec levert cybersecurity aan de overheid en grote ondernemingen. De kwaliteit van CyberBorg wordt daarmee ook gewaarborgd.
De servers waarmee de scans worden uitgevoerd staan in EU-landen.
De software voor webmonitoring van CyberBorg kan worden gebruikt op elke website. Ook bij die van zelfstandig ondernemers en zzp’ers.
Met cybermonitoring van CyberBorg houdt u de beveiliging van uw website up-to-date en u krijgt waar­schuwingen van cybercriminaliteit. Blijf op de hoogte via uw persoonlijke dashboard.
Binnen enkele seconden te gebruiken.

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Phishing e-mail Ondernemerswinkel

Phishing e-mail

Phishing is een veelgebruikte vorm van cybercriminaliteit. Via deze vorm van preventie leren uw medewerkers phishing e-mails te herkennen. Zo maakt u de kans op een cyberincident zo klein mogelijk.

Vanaf € 15,- ex. btw

Hacktest online systemen Ondernemerswinkel

Hacktest online systemen

Krijg inzicht in de veiligheid van uw websites en online systemen met een hacktest. Deze vulnerability scan met expertadvies levert u meer gemoedsrust op.

Vanaf € 450,- ex. btw

Nulmeting informatiebeveiliging Ondernemerswinkel

Nulmeting informatiebeveiliging

Hoe goed en volledig is de informatiebeveiliging in uw bedrijf? Laat een nulmeting doen van uw IT security. En krijg praktische adviezen. Vraag vandaag nog een nulmeting aan.

Vanaf € 895,- ex. btw