financiële hulp

Financiële hulp

Oplossingen voor uw financiële situatie

Financiële hulp

Slimme oplossingen voor financiële ondersteuning  

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom uw financiën en administratie.

Over financiële hulp

Onze financiële oplossingen

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse diensten en oplossingen die u helpen op financieel gebied. Zoals subsidiescans en incassodiensten. 

subsidiescan voor bedrijven

Subsidiescan bedrijven

Bent u benieuwd of uw bedrijf in aanmerking komt voor een subsidie? Bijvoorbeeld om te innoveren, te internationaliseren of personeel bij te scholen? Met een subsidiescan krijgt u inzicht in alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Vanaf € 2.295,- ex. btw

subsidiescan voor projecten

Subsidiescan projecten

Wilt u weten of u subsidie kunt krijgen voor een bepaald project? Met de subsidiescan krijgt u inzicht in uw subsidiekansen. U ontvangt advies over de subsidie die het best bij uw project past. En tips om de kans op subsidie te vergroten. 

Vanaf € 1.495,- ex. btw

incasso

Hulp bij incasso

Betaalt uw klant de factuur niet? En heeft u al een betalingsherinnering gestuurd? Wij helpen u graag om de factuur te innen. Samen met gespecialiseerde juristen zoeken wij een oplossing voor uw situatie. 

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.