Sedumdak

Een groen dak voor uw bedrijfspand

Duurzaam ondernemen is belangrijk voor onze planeet. Een groen dak of sedumdak op uw bedrijfspand helpt daaraan mee. Een sedumdak draagt bij aan een klimaatadaptief gebouw wat vereist is vanaf 2023. Het koelt en isoleert het gebouw en zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat.
  • Contact binnen 1 dag
  • Veel soorten beplanting op alle soorten dak
  • Fiscaal voordeel
Ook als u geen klant bent
€38,-
vanaf, ex. btw

Een sedumdak is een dak met begroeiing  

Een groen dak is bedekt met sedum, planten, gras of zelfs bomen. De begroeiing houdt in de winter de warmte lekker binnen en in de zomer de hitte buiten. Het beschermt het dak tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Ook neemt het (te) veel regenwater op en houdt het geluidoverlast buiten. Een groen dak geeft uw gebouw een echt groene uitstraling (MVO). En het ziet er ook nog eens mooi uit!

Een groen dak geeft veel duurzame voordelen

  • Verhoogt de levensduur van het dak
  • Minder stook- en stroomkosten
  • Verbetert de werking en opbrengst van zonnepanelen
  • Draagt bij aan een gezondere leefomgeving door o.a. CO2 opvang
  • Bevordert de biodiversiteit in uw omgeving
  • Draagt bij aan uw mvo doelstellingen

Fiscaal voordeel met een groen dak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zonder dat het u veel kost? Dat kan. Met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) kunt u fiscaal voordeel krijgen. U moet wel winst maken om van deze regeling gebruik te kunnen maken. U leest hier meer de subsidies en regelingen.

Groendak kan in alle soorten en maten

Gras, heide, mos, duingras, bloemen of planten. Zelfs struiken en bomen kunnen groeien op uw dak. Over de mogelijkheden van beplanting op uw dak informeert Groendak u graag. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren: de constructie van uw dak en de staat van onderhoud moet redelijk zijn. 

Wij kiezen voor Groendak

Groendak® is al 25 jaar dé specialist van allerlei (schuine) groene daken en gevels op bedrijfspanden. Ook panden met schuine daken. U koopt een advies-op-maat-pakket: advies, levering en aanleg van groen- gras- en sedumdaken. En daktuinen en groengevels. Groendak werkt als bouwwerkbegroener en is lid van de Vereniging Bouwwerk Begroeners. Planten op het dak, is hun vak.

Hoe werkt het

Veelgestelde vragen Groendak

Dit bespreekt Groendak met u tijdens een kosteloos intakegesprek. Als u uw gegevens invult, belt Groendak u binnen een dag terug. 

Groendak levert binnen enkele weken een sedumdak.

Dat kan tot 48 uur voor levering.
We gaan zorgvuldig om met alle gegevens. We houden ons aan de AVG.
Vanaf €38,- per m2 exclusief btw. Dit is exclusief het aanleggen van een groen dak.
 Op zoek naar slimme oplossingen om duurzaam te ondernemen?  Een groen dak of sedumdak op uw bedrijfspand helpt daar aan mee. 

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Asbestadvies

Gaat u verbouwen of koopt u een bestaand pand gebouwd voor 1993? Dan is het goed mogelijk dat er zich asbest bevindt in het gebouw. Met Asbestadvies krijgt u een duidelijk inzicht in uw situatie en advies over welke maatregelen u kunt nemen bij renovatie- en sloopwerkzaamheden.

Subsidiescan bedrijven

Wilt u weten voor welke subsidies uw bedrijf in aanmerking komt? Een ervaren subsidieadviseur helpt u met een subsidieanalyse. U ontvangt een duidelijk én leesbaar rapport. Zo weet u zeker dat u alle kansen helder in beeld heeft.

Subsidie duurzaam ondernemen

Wilt u met uw bedrijf verduurzamen? Bekijk dan of uw investering in aanmerking komt voor een subsidieregeling. U betaalt alléén bij het toekennen van een subsidie.