Waardebepaling bedrijfspand

Eenvoudig en snel de herbouwwaarde bedrijfspand laten vaststellen 

Huygenhoek voert de waardebepaling van uw bedrijfspand op afstand uit. Hiervoor gebruiken ze innovatieve tools waarmee zij alle gegevens van uw gebouw verzamelen. Zo kost het u geen tijd en kunt u gewoon doorgaan met ondernemen. Het rapport wordt opgesteld door een gecertificeerd taxateur volgens het vier-ogen principe. Huygenhoek zorgt ervoor dat de herbouwwaarde van uw bedrijfspand nauwkeurig wordt bepaald. 
  • Binnen 1 werkdag inzicht in uw herbouwwaarde
  • Taxatie op afstand door gecertificeerd taxateur
  • Binnen 2 weken een uitgewerkt rapport van de waardebepaling
Binnen 1 werkdag contact
€75,-
vanaf, ex. btw

Een waardebepaling voor uw brandverzekering

Uiteraard hopen we dat het u nooit overkomt: Brand in uw bedrijfspand. Uw productie en bedrijfsprocessen liggen dan stil. De kosten voor herstel van schade aan uw pand lopen vaak hoger op dan u vooraf verwacht. U sluit daarom als ondernemer een brandverzekering af. Maar tegen welk bedrag? Met de waardebepaling van Huygenhoek wordt de herbouwwaarde van uw bedrijfspand vastgesteld. Het rapport van de taxateur stuurt u door naar uw verzekeraar. Zo weet u zeker dat u de herbouwwaarde uitgekeerd krijgt na een brand. 

Wat doet Huygenhoek precies en voor wie?

Huygenhoek berekent de herbouwwaarde van uw gebouw. Ze voeren de waardebepaling uit voor ondernemers met een eigen bedrijfspand, vastgoedondernemers en VvE’s. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via het aanmeldformulier.

Een waardebepaling op afstand bespaart u tijd en kosten

Een waardebepaling van uw gebouw gebeurt tegenwoordig niet meer perse op locatie. Met de innovatieve tools van Huygenhoek bepaalt de taxateur afmetingen en bouwwijze op afstand. Door het samenvoegen van data uit diverse bronnen ontstaat een volledig beeld van het pand. De taxateur maakt op basis daarvan een waardebepaling.
2 gecertificeerde taxateurs werken volgens het 4-ogen principe het taxatierapport voor u uit.
Vraag waardebepaling aan

Wij kiezen voor Huygenhoek

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Huygenhoek benadert waardebepalingen daarom op een manier zodat het u geen tijd kost. Ze werken snel, innovatief en leveren complete waardebepalingen voor scherpe prijzen. Ze voeren per jaar duizenden taxaties en waardebepalingen uit voor grote ondernemers, verzekeraars en intermediairs.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Huygenhoek voert ook waardebepalingen en taxaties van inventarissen uit. Deze zijn niet op afstand maar op locatie.  U vraagt een inventarisbepaling aan via het aanmeldformulier.
Een taxatie is altijd zes jaar geldig, de geldigheid van de waardebepaling en de garantie tegen onderverzekering wordt bepaald door uw verzekeraar en kan dus per verzekeraar verschillen.
Huygenhoek werkt met informatie uit een groot aantal bronnen. Daarmee krijgt de taxateur een goed beeld van hoe het gebouw eruit ziet. Als de taxateur vindt dat hij teveel aannames moet doen, kan het zijn dat de taxateur telefonisch meer informatie aan u vraagt. Natuurlijk kunt u ook bij uw opdracht al aanvullende informatie geven waarvan u denkt dat die belangrijk is om te weten.
Huygenhoek bepaalt de herbouwwaarde, terwijl voor de financiering de marktwaarde wordt bepaald. Dit zijn twee heel verschillende begrippen die moeilijk met elkaar vergelijkbaar zijn. Bij de marktwaarde speelt de locatie bijvoorbeeld een heel belangrijke rol, terwijl dat bij de herbouwwaarde veel minder invloed heeft. 

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u?

Business Continuity Plan

In een Business Continuity Plan legt u vast hoe uw bedrijf verder kan na een calamiteit. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met ondernemen. 

Vanaf € 3.950,- ex. btw

SCIOS Scope 10-keuring

Een SCIOS Scope 10-rapport is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Kies hier een betrouwbare SCIOS-keuring.

Vanaf € 440,- ex. btw

Compliancemanagement software

Heeft u uw compliancemanagement op orde? Bewaar belangrijke bedrijfsdocumenten veilig in de cloud met online compliancemanagement software. Voor alle wet- & regelgeving, certificaten & bedrijfsprocessen.

Vanaf € 30,- per maand ex. btw