test
€ 1.695,-
v.a. ex. btw

Professionele inbraakbeveiliging 

Regel snel een betrouwbaar alarm inbraakpakket voor uw bedrijfspand

 • Een compleet alarm inbraak MKB-pakket op basis van risico-analyse
 • Alarmsystemen die voldoen aan VRKI Klasse 1/2/3/4
 • Aangesloten op erkende alarmcentrales
 • Ook als u geen klant bent
Ook als u geen klant bent bij Centraal Beheer.
Start heel gemakkelijk met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Daarna beslist u of zij een beveiligingsplan en offerte voor u mogen maken.
Hierbij houden ze ook rekening met de bouwkundige randvoorwaarden, techniek en onderhoud.

Wij kiezen voor Van Dijnsen

Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf met meer dan 55 jaar ervaring weet Van Dijnsen precies wat de juiste beveiliging is voor uw bedrijf. Van Dijnsen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen met ISO 9001, VCA en BORG-certificering. Ze werken landelijk, dus ook in uw regio.

Hoe werkt het? 

Vraagt u via Centraal Beheer een gesprek of offerte aan? Dan krijgt u een speciaal tarief. Ook als u geen klant bent bij Centraal Beheer.

Veelgestelde vragen

De BORG Verbeterde risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden te bepalen. Aan de hand van het inbraakrisico bepalen we welke preventiemaatregelen u moet nemen en van welke zwaarte. Op dit moment zijn er 4 verschillende risicoklassen. Met dit document kunt u aantonen dat uw bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak. Veel verzekeraars bieden korting op de premie voor de verzekering als u een BORG-certificaat kunt overleggen. Een BORG- certificaat wordt alleen verstrekt door een erkend beveiligingsbedrijf. Wilt u voor een BORG-certificaat in aanmerking komen, dan moet u de beveiligingsmaatregelen aan uw pand laten uitvoeren door een erkend beveiligingsbedrijf.
De vastgestelde risicoklasse bepaalt welke combinatie van beveiligingsmaatregelen passend zijn voor een bedrijf. In iedere combinatie van beveiligingsmaatregelen worden de niveaus (zwaarte) van de verschillende maatregelen aangegeven.

Deze bestaan uit:
 • Organisatorische maatregelen - bewuste acties om inbraak te voorkomen
 • Bouwkundige maatregelen - hang- en sluitwerk
 • Elektronische maatregelen - inbraaksignaleringssysteem
 • Schildetectie - detectie op de buitenschil (deuren, ramen)
 • Compartimentering - kluizen en versterkte ruimtes
 • Meeneembeperkende maatregelen - vergrendelen van waardevolle goederen
 • Alarmtransmissie - doormelding naar een meldkamer
 • Reactie - alarmopvolging door bewakingsdienst
Er is veel verwarring omtrent een certificaat en een opleverbewijs. Hieronder zijn de verschillen aangegeven. Een Borg Certificaat staat voor organisatorische, bouwkundige en elektronische (alarmsysteem) beveiligingsmaatregelen. Alle facetten zijn dus uitgevoerd volgens de juiste risico analyse. De eigenaar van het pand krijgt dan ook een Borg Certificaat. Een Borg Opleverbewijs is een certificaat voor alleen elektronische maatregelen. Het opleverbewijs staat dus alleen in relatie met de overige beveiligingsmaatregelen. Alleen een alarmsysteem met bijbehorende maatregelen geeft voldoende veiligheid.
Het Intakedocument is een startdocument waarin de wensen van de klant beschreven staan voor de installateur, adviseur, alarmopvolger en de verzekeraar. Hierin staat het risico van inbraak en diefstal beschreven. Met de daarbij behorende maatregelen om dit risico beheersbaar te krijgen. Het Intakedocument vormt het uitgangspunt voor elk beveiligingsplan. Ook afwijkingen ten opzichte van de geconstateerde risicoklasse staan in dit Intakedocument beschreven. Bij een geconstateerde risicoklasse 4 wordt het document altijd voor ondertekening aan de verzekeraar aangeboden. De opdrachtgever moet kunnen aantonen dat hij weet wat er in het Intakedocument staat. Het Intakedocument is inhoudelijk verplicht, de opmaak is vrij. Er moet altijd een intakedocument worden opgesteld.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Taxatie van uw bedrijfspand

Taxatie van uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar taxatie van uw bedrijfspand en/of inventaris bij u op locatie? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een offerte.

Vanaf € 300,- ex. btw

Onderhoud aan blusmiddelen

Onderhoud aan blusmiddelen

U regelt hier snel en voordelig brandblusmiddelen inclusief onderhoud voor uw bedrijfspand

Prijs per eenheid is €9,30 ex. btw (vanaf 50 eenheden)

SCIOS Scope 10-keuring

SCIOS Scope 10-keuring

Een SCIOS Scope 10-rapport is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Kies hier een betrouwbare SCIOS-keuring.

Vanaf € 460,- ex. btw