Compliance software

Met compliance software heeft u overzicht over uw totale compliance management. U krijgt heel gemakkelijk inzicht in uw status van verplichte keuringen, NEN- of ISO-certificeringen en kwaliteitsnormen.
  • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke software
  • Alles veilig opgeslagen in de Cloud
  • Een seintje als er een keuring of inspectie aankomt.
Ook als u geen klant bent
€ 30,-
vanaf, per maand   

Wat is compliance management?

Compliance management is het zichtbaar naleven van toepasselijke wet- en regelgeving en het tijdig naleven van toekomstige wet- en regelgeving.
Goed compliance management betekent dat uw bedrijf aantoonbaar voldoet aan deze regels. Dit is de afgelopen jaren erg belangrijk geworden, omdat de overheid en financiële toezichthouders steeds meer regels opleggen aan financiële instellingen. Hiermee willen ze de integriteit van de financiële markt bevorderen. Omdat de financiële wet- en regelgeving continu verandert, is compliance management een continu proces. Dit maakt het voor veel bedrijven een lastige klus.

Wat is online compliance software?

Compliance software helpt u om aan de wet- en regelgeving te voldoen. Met de online compliance software van OKcomply bewaart u alle belangrijke documenten online op 1 plek; veilig in de Cloud.
U of uw (compliance) medewerker krijgt een seintje als er certificaten verlopen of keuringen moeten plaatsvinden. Medewerkers krijgen alleen toegang tot taken en documenten waartoe zij bevoegd zijn. Dat kunt u overal regelen, vanaf uw computer, tablet of smartphone. 

Waarom heb ik compliance software nodig?

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met regels, eisen, keurmerken en wetten. Het is veel werk om alles bij te houden. Bijvoorbeeld wanneer een certificaat verloopt. Met de compliance software van OKcomply krijgt u realtime inzicht in de status van al uw keuringen, (ISO) certificeringen, kwaliteitsnormen en procedures. Zelfs op uw mobiel ziet u precies wat de stand van zaken is. Zo werkt u efficiënter, staat u nooit meer voor verrassingen en bent u altijd in control.
U krijgt direct antwoord op de vraag “voldoe ik overal aan? En zo niet, wat moet ik doen om weer overal aan te voldoen?”. De compliance software van OKcomply helpt u om efficiënter te werken. En geeft u de rust om u te concentreren op het leiden van uw bedrijf. 

Wij kiezen voor OKcomply

Het in Amsterdam gevestigde OKcomply biedt ondernemers compliance software aan om aantoonbaar en geborgd te voldoen aan regels. Met een praktische aanpak draagt OKcomply zo bij aan de veiligheid en kwaliteit van organisaties en hun omgeving.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

U kunt direct met OKcomply aan de slag. De software draait in de Europese Amazon Cloud.
Alle documenten die bij de normeringen horen worden makkelijk en veilig gedigitaliseerd.
Uw administratie dus ook. Er zijn updates en er is af en toe onderhoud nodig maar door het geavanceerde platform merkt u daar niks van.
Er is gekozen voor 2 gedupliceerde locaties binnen de Amazon Cloud in Europa. Amazon Cloud wordt gezien als het beste op het gebied van veiligheid en integriteit. Uw OKcomply-administratie is veilig.
Heeft u uw compliance management op orde? Bewaar belangrijke bedrijfsdocumenten veilig in de Cloud met online compliance software. Alle wet- & regelgeving, certificaten & bedrijfsprocessen.
Binnen 1 werkdag contact.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Business Continuity Plan

Uw Business Continuity Plan slaat u veilig en gemakkelijk op in compliance software. In de Cloud, dus bij brand kunt u altijd bij uw documenten.

Vanaf € 3.950,- ex. btw

SCIOS Scope 10-keuring

De meeste branden hebben een elektrische oorzaak. Voorkomen is beter dan genezen. Laat uw elektrische installatie controleren op mankementen. 

Vanaf € 460,- ex. btw

Waardebepaling bedrijfspand

De waardebepaling van uw bedrijfspand op afstand uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Zo heeft u binnen 1 werkdag inzicht in de herbouwwaarde van uw bedrijfspand.

Vanaf € 75,- ex. btw