business continuity plan
€ 3.950,-
v.a. ex. btw

Business Continuity Plan

  • Snel weer aan de slag na een calamiteit
  • Concreet plan met praktische tips
  • Contact binnen 1 werkdag
Ook als u geen klant bent
Bij een calamiteit is het te laat om nog een plan te ontwikkelen. Het calamiteitenplan moet dus al klaarliggen. Met business continuity (BCM)-advies stelt u samen met een expert vast wat er moet gebeuren om uw bedrijf toch draaiende te houden na een calamiteit. Zo staat uw bedrijf niet te lang stil. En kunt u door met waar u goed in bent. Ondernemen!
Dit plan bestaat uit een inventarisatie en een analyse van risico’s voor de continuïteit van uw bedrijf bij een ramp of calamiteit. Een gebeurtenis die de processen, staf, aandeel­waarde, belanghebbenden, merkreputatie, vertrouwen en of strategische business­doelen zodanig in de problemen brengt, dat daardoor de voortgang van uw bedrijf in gevaar komt. Op basis van deze inventarisatie schrijft de adviseur een aantal mogelijke scenario’s. Dit samen is het Business Continuity Plan.
Onze expert bekijkt samen met u de belangrijkste activiteiten en processen voor het voortbestaan van uw bedrijf. Ook uw toekomstplannen nemen we hierin mee.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Business Continuity Plan

Het is belangrijk dat u uw bedrijf weerbaar maakt tegen mogelijke risico’s bij een calamiteit. Daarom is Business Continuity Management belangrijk om op te pakken binnen uw bedrijf. Hoe werkt onze dienst? Een van onze adviseurs komt bij u op bezoek en onderzoekt welke risico’s uw bedrijf loopt bij een ramp of calamiteit. Daarna ontvangt u een rapport met een inventarisatie en analyse van alle risico’s, aanbevelingen én uitgewerkte scenario’s. 

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Het is namelijk van levensbelang dat u weet wat er minimaal nodig is om levensvatbaar te blijven. 
Brand en andere calamiteiten kunnen grote gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw onderneming. Voor de hoge herstelkosten bent u meestal wel verzekerd, maar stil­stand van uw bedrijf is funest. 25% van de bedrijven die na een brand een doorstart maken, gaat alsnog failliet. Hoe lang kan uw bedrijf eigenlijk stilstaan voordat het in zwaar weer komt?  

Een Business Continuity Plan is er om snel de belangrijkste processen weer op te starten en de gevolgen voor medewerkers, klanten, bedrijfsvoering en imago zo klein mogelijk te houden. In het BCP staat dus wat u gaat doen na een calamiteit. 
Onder een calamiteit verstaan we een gebeurtenis die de processen, personeel, aandeel­waarde, belanghebbenden, reputatie, vertrouwen en/of strategische / business­doelen zo in de problemen kan brengen, dat daardoor de voortgang van uw bedrijf in gevaar komt.
In een Business Continuity Plan legt u vast hoe uw bedrijf snel verder kan na een calamiteit. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met ondernemen. 
Binnen 1 werkdag contact

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

compliancemanagement software

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op!

Eénmalig € 39,- ex. btw

scios scope 10 keuring

SCIOS Scope 10-keuring

De meeste branden hebben een elektrische oorzaak. Voorkomen is beter dan genezen. Laat uw elektrische installatie controleren op mankementen. 

Vanaf € 475,- ex. btw

waardebepaling bedrijfspand

Waardebepaling bedrijfspand

De waardebepaling van uw bedrijfspand op afstand uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Zo heeft u binnen 1 werkdag inzicht in de herbouwwaarde van uw bedrijfspand.

Vanaf € 75,- ex. btw