Bedrijf draaiende houden

Oplossingen bij ziekte

Elke dag werkt u keihard om uw bedrijf draaiende te houden en er een mooi inkomen aan te verdienen. Maar wat als u straks ziek wordt of uw medewerkers vallen langdurig uit? Bekijk onze tips.

Hoe kan ik inkomen krijgen als ik ziek word?

Veel ondernemers hebben niets geregeld als ze arbeidsongeschikt raken. Toch zijn er verschillende mogelijkheden om inkomen te krijgen tijdens ziekte. Het is goed om erover na te denken welke oplossing het beste bij u past. Via onze check kunt u kijken hoe lang u met uw spaargeld kunt en welke oplossingen er zijn om inkomen te krijgen tijdens ziekte. Wilt u meer weten? U kunt ons ook bellen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek." Ramon Wickerhoff - AOV-specialist

AOV Survivalgids: alles over de AOV

Als u meer wilt weten over de AOV. Als u verrassende feiten wilt kunnen onderscheiden van fabels. En als u wilt weten hoe andere ondernemers het geregeld hebben bij arbeidsongeschiktheid. Vraag dan de AOV Survivalgids aan.

Bedankt voor het downloaden van de AOV Survivalgids. U kunt de gids direct bekijken. Ook ontvangt u de gids per mail. Zo kunt u deze ook op een later moment lezen.