Eigen bedrijf starten begint hier

Direct verzekerd van een goede start

Wilt u een eigen bedrijf starten? Heeft u besloten om het ondernemersavontuur aan te gaan? Feit is, u wilt goed voorbereid van start. En u geen zorgen hoeven te maken, maar weten dat het goed is geregeld. We hebben alle informatie voor u, als startende ondernemer, op een rij gezet. Van wat u moet weten tot en met wat u geregeld moet hebben, om verzekerd te zijn van een goede start.

Goed voorbereid van start

Dat is de sleutel tot een succesvolle start van uw bedrijf

Eigen bedrijf starten

Checklist eigen bedrijf starten

Starten als ondernemer is spannend. Straks heeft u uw eigen webwinkel of een installatie­bedrijf met 2 man personeel. Het start met een aantal praktische zaken.

risico oplossing

Voor elk risico bestaat een oplossing

Als startende ondernemer loopt u risico’s. Weet u welke risico’s dat zijn, dan kunt u een oplossing kiezen die daarbij past. Dit hoeft niet altijd een verzekering te zijn.

Laat u inspireren

Voor uzelf beginnen? Laat u inspireren

Een eigen bedrijf starten, dat is uw droom. Of u bent net gestart. Hoe meer inspiratie hoe beter, dus hebben wij veel informatie waardoor u er nog meer zin in krijgt.

Zo hebben andere ondernemers het geregeld

Hoe gaan ondernemers om met bepaalde risico’s? Er is geen standaardoplossing voor te bedenken. Elke situatie is anders. Deze video’s laten zien hoe andere ondernemers hier tegenaan kijken en welk advies specialisten geven.

Ondernemer Frank

Frank kon lang niet werken

"Ze waren met me, niet tegen me"

Ondernemer Saskia

Simone’s oplossing voor later

"Laat mij maar lekker werken"