Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan goed werkgeverschap en betrokkenheid van uw medewerkers. Met Personeelsvoorzieningen biedt u uw medewerkers kosteloos een mooie aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden. Uw medewerkers ontvangen korting op verzekeringen en diensten van Centraal Beheer. U kunt Personeelsvoorzieningen bij ons aanvragen als u 50 of meer medewerkers in dienst heeft.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u ook graag Personeelsvoorzieningen voor uw medewerkers regelen? Laat dan uw gegevens achter. We bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Services bij Personeelsvoorzieningen

U en uw medewerkers kunnen rekenen op een uitstekende service.

Sinds 2010 hebben wij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dit keurmerk meet de kwaliteit van dienstverlening van een verzekeraar. En hoe klantgericht zij is. En daar profiteren u en uw medewerkers van met Personeelsvoorzieningen.

In deze drukke tijden is het belangrijk om ook te ontspannen. Daarom hebben wij ook speciale aanbiedingen. Door onze contacten met veel verschillende aanbieders kunnen wij deze met korting aan uw medewerkers aanbieden. Denk hierbij aan voordelige dagjes uit, korting op een bezoek aan de sauna. En ook rijvaardigheidstrainingen. Ons aanbod verandert voortdurend.

Kiest u voor Personeelsvoorzieningen? Dan krijgen uw werknemers toegang tot een apart deel van onze site. Daar vinden zij een volledig overzicht van de kortingen en de speciale aanbiedingen. Berekenen zij vervolgens een premie? Dan wordt ook automatisch rekening gehouden met de korting waar zij recht op hebben.

Het is natuurlijk een mooi gebaar naar uw medewerkers dat u Personeelsvoorzieningen voor hen regelt. Om hen hierover te informeren, helpen wij u. Samen met uw accountmanager maakt u een communicatieplan. U bepaalt samen hoe en waarover u uw medewerkers informeert. Dit kan op verschillende manieren. U kunt een banner plaatsen op uw intranet. Informatie meesturen met de salarisstroken. Een artikel plaatsen in uw (digitale) nieuwsbrief. Zo kiest u de manier die het beste past binnen uw organisatie. Hebben uw medewerkers vervolgens interesse? Dan nemen zij rechtstreekst contact met ons op. Daar staat u als werkgever dan niet meer tussen.

95% raadt Centraal Beheer aan

Onze klanten beoordelen Centraal Beheer met een 8,8. Het gemiddelde cijfer uit 1.603 beoordelingen.