Gratis AOV oriëntatiegesprek

Direct contact met onze AOV-specialisten

De AOV van Centraal Beheer kunt u zelf online afsluiten. Maar hoe vult u deze aanvraag in? En wat betekenen al die termen? Bij deze en andere vragen kunnen onze AOV-specialisten u helpen.

Onze AOV-specialisten stellen zich graag even voor

Onze specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Alexandra Willemse

Alexandra Willemse

“Ik ben vooral goed in het uitleggen van ingewikkelde onderwerpen. Zo komen we tot een oplossing die u begrijpt en bij u past.”

Marc Bruines

Marc Bruines

“Professioneel, betrouw­baar en correct. Zo omschrijven mijn collega’s en klanten mij. En zo help ik u graag. Welke risico’s zijn er? En welke oplossing past bij u? Die antwoorden help ik u te vinden.”

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

Uw persoonlijke en financiële situatie bepaalt vaak welke AOV bij u past. En iedere situatie is anders. Wij leggen u graag uit welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van onze AOV. En wat Centraal Beheer u te bieden heeft.

Welke onderwerpen kunnen we bijvoorbeeld bespreken?

  • Uw persoonlijke situatie. Uw leeftijd en beroep hebben invloed op uw premie en de eindleeftijd. Dat is de leeftijd tot wanneer de AOV u dekking geeft. Wist u bijvoorbeeld dat bepaalde beroepen een maximale eindleeftijd hebben?
  • Regels rondom arbeidsongeschiktheid. Centraal Beheer keurt u bij arbeidsongeschiktheid alleen op uw beroep. U krijgt dus een uitkering als u uw huidige werk niet meer kunt doen.
  • Mogelijkheden om de AOV betaalbaar te houden. Kiest u voor een kortlopende of langlopende uitkering? Welke kortingen kunt u krijgen? En hoe werkt de aftrek van de belasting?

Bekijk het antwoord op 2 veelgestelde vragen

In gesprek met de specialist

Hoogte van de premie

Kirsten vraagt zich af waarom de 1 veel meer voor een AOV betaalt dan een ander. Dit komt omdat de hoogte van de premie afhankelijk is van uw beroep, het verzekerd bedrag, de uitkeringsduur en eigenrisicoperiode die u kiest.

AOV specialist

Verzekerd inkomen

Sophie vraagt zich af of ze nu al de hoogte van de uitkering moet bepalen voor de rest van haar leven. Het antwoord hierop is nee, u kunt uw verzekerd inkomen aanpassen. Dit mag maximaal met 10% per polisjaar zonder dat wij opnieuw aanvullende gezondheidsvragen stellen.

Andere veelgestelde vragen

Met beeldbellen heeft u een online gesprek met een specialist wanneer het u uitkomt. U kunt zelf de afspraak inplannen! Alle voordelen van beeldbellen op een rij:
  • U ziet elkaar, dus een écht persoonlijk gesprek met een specialist.
  • Het is simpel en veilig op laptop en mobiel.
  • U deelt eenvoudig uw scherm om iets te laten zien of door te nemen.
  • U kunt het gesprek voeren met meerdere mensen tegelijk.
  • U kiest zelf waar en wanneer u het gesprek voert.

Klanten over beeldbellen met onze AOV-specialisten