Onze AOV specialist Marc Bruines

Marc Bruines

Maak kennis met Marc Bruines, AOV-specialist bij Centraal Beheer. Met ruim 27 jaar aan ervaring helpt hij ondernemers op het gebied van arbeidsongeschiktheid.

"Je kunt mij alles vragen over arbeidsongeschiktheid"

In zijn dagelijkse werk is hij in gesprek met zzp’ers om ze te informeren over het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. Ziek worden en daardoor misschien langere tijd geen inkomen hebben, kan iedereen overkomen. Hoe zorg je dan als ondernemer voor voldoende geld? “Binnen de verzekeringswereld heb ik mij gespecialiseerd in de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor de ondernemer. Daar kun je mij alles over vragen.”

27 jaar in het vak

Marc werkt al ruim 27 jaar bij Centraal Beheer. Een echt groen hart, zoals wij dat noemen binnen Centraal Beheer. Met zijn ruime ervaring op verzekeringsgebied voor ondernemers weet hij wat er speelt,  welke risico’s er zijn en hoe je daar mee om kunt gaan.

"Een klant helpen met een passende AOV is mijn dagelijkse doel. Een zzp'er heeft andere wensen dan een DGA. Het werken met of zonder personeel kan gevolgen hebben voor de keuzes binnen een AOV. Daarbij kijk ik graag naar het gehele plaatje:

• Werk je met personeel? Zo ja, hoe is daar het risico van ziekte gedekt?

• Wat is het inkomensverlies bij een overlijden van de ondernemer?

• Wat gebeurt er bij een schade die veroorzaakt wordt?

Door klanten te wijzen op hun risico’s kunnen ze keuzes maken in wat wel of niet verzekerd moet worden. Verzeker dat waar je niet zelf het risico in kunt lopen."

Klant? Ik zorg voor een altijd passende AOV

Mocht u een AOV hebben afgesloten bij Centraal Beheer, dan zorgen onze AOV-specialisten ervoor dat deze altijd passend blijft. "We kijken elk jaar samen met de klant of de verzekering nog goed aansluit op het leven van de ondernemer, oftewel we doen een polischeck. Want in een mensenleven verandert er nog al wat. Denk aan gezinsuitbreiding, studerende kinderen, een verhuizing, scheiding, aflopende hypotheek, een beroepsaanpassing, tijdelijk in loondienst, meer of minder inkomsten, meer of minder uitgaven enzovoort. Door een passende verzekering te hebben gebaseerd op het daadwerkelijke risico krijgt de ondernemer geen verrassingen bij arbeidsongeschiktheid."
Laat mij maar bezig zijn met verzekeren, dan kan de ondernemer zich focussen op ondernemen